3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperské trápení nebere konce. V Semicích prohrál i páté jarní utkání


Branky


9. D. Šourek , 66. M. Tischler (vl.) , 70. M. Škulina
21

Domácí nasměroval za body v 9. minutě Šourek, definitivně vaz hostům srazil vlastní gól Tischlera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V 18. kole Semičtí na svém hřišti přivítali celek z Vimperka, proti kterému na podzim po remíze 2:2 získali první body v I.A třídě. Trenér Ladislav Holub musel udělat oproti poslednímu zápasu v Lažišti hned tři změny. Kvůli zranění hlavy z minulého zápasu nemohl nastoupit Jakub Keclík a k dispozici nebyl ani Radek Veleman, jenž si plnil pracovní povinnosti, či Igor Antony.

 

Hostům z Vimperka se na jaře prozatím vůbec nedaří. V předešlých 4 zápasech nezískali ani bod a postupně se propadají tabulkou. Před zápasem oba celky dělil jediný bod a i proto Semičtí chtěli vyhrát, aby se svému soupeři v tabulce odpoutali.

 

Na Bílou sobotu dorazila po obědě do Semic celkem slušná návštěva, která viděla první branku hned v 9. minutě. Pavel Keclík, který se v sestavě posunul hlouběji do středu pole, vysunul vysokým míčem Šourka, který skvěle načasoval náběh za obranu a z první přehodil vyběhnuvšího Wintera v brance Vimperka. Druhá branka mohla přijít hned v zápětí. Aktivní Šourek přešel po pravé straně přes dva hráče, dostal se až do vápna, kde celou akci zakončil Marcel Nousek střelou do tyče. Vimperk se v průběhu první půle dostal k ohrožení semické branky pouze z rohových kopů, ale žádnou vyloženou šanci nezaznamenal, jinak kontrolovali hru hlavně domácí. Ti mohli přidat pojistku těsně před odchodem do kabin. Michal Kysela z levé strany nacentroval do vápna, Martin Škulina zpětnou hlavičkou vybídl na penaltě kapitána Martina Císařovského, ale ten svůj střelecký účet nerozšířil.

 

Druhý poločas

Ve druhé půli trvalo celých 20 minut, než hráči FC AL-KO Semice navýšili skóre a pojistili si vedení. Hodně jim ale pomohl vimperský Tischler, který umístil do vlastní sítě střílený centr Zborníka. Čtyři minuty na to přidal definitivní pojistku střelec Škulina. Vimperští vrhli všechny své síly do útoku, kde ztratili míč, Semičtí dlouhým balonem vyslali do brejku Martina Škulinu, jenž vybíhal z vlastní poloviny. Situaci se ještě snažil zachránit brankář Winter, ale svůj výběh neodhadl, semický hráč byl u míče dříve, obhodil si ho a i přes snahu vracejícího se stopera zakončil do prázdné branky a zvýšil na 3:0.

 

Další šance měl na kopačkách Semických Pavel Keclík, ale v sobotu se mu v zakončení příliš nedařilo. Na druhé straně měli Vimperští největší šanci téměř v samém závěru utkání. Domácí si ve svém pokutovém území příliš hráli s míčem a nedokázali ho odvrátit do bezpečí. Hostující hráč se ho zmocnil, okamžitě nacentroval na zadní tyč, kde jeho spoluhráč nebyl připraven na kvalitní zakončení a hlavou poslal míč jen vedle prázdné branky. Poslední šanci utkání ale zaznamenal Škulina za Semic, kterého do samostného úniku vyslal Pavel Keclík. Tváří v tvář Winterovi brankáře hostů přeloboval, ale míč se nestihl snést a skončil nad brankou Vimperka. Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím Semic v poměru 3:0 a Ti tak nadělili svým fandům příjemnou velikonoční nadílku.

 

zdroj: https://www.fcsemice.cz



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
FB Semice: Po půli se šlo do kabin za stavu 1:0, kdy otevřel skóre Šourek. Ve druhém poločase nejdříve pomohli sami hráči Vimperka, když si do vlastní sítě srazili centr Zborníka. Poslední slovo měl Škulina, který přeřadil na vyšší rychlost, utekl všem obráncům, udělal dlouhou kličku i vyběhnutému brankáři a zakončil do prázdné branky.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - D. Buchtele [-] , J. Sádlo [-] , M. Kysela [-] , L. Zborník [-] - J. Holub [-] (83. D. Říha [-] ) , M. Císařovský [-] , P. Keclík [-] , D. Šourek [-] (81. S. Zoch [-] ) - M. Nousek [-] (86. P. Hronek [-] ) , M. Škulina [-]

TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - R. Podskalský [-] , J. Čech [-] (83. R. Gyürüsi [-] ) , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] (62. L. Frček [-] ) , S. Schvarz [-] (74. M. Císař [-] ) , M. Kvapil [-] , V. Blahout [-] , M. Tischler [-] , D. Samec [-] , J. Děd [-] (45. V. Matoušek [-] )

ŽK: 76. J. Pospíchal , 86. M. Císař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tauber Lukáš - IZUGRAFOV Svyatoslav, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Marek Kodras
Tip experta: remíza

Vimperk bude chtít odčinit špatný start sezony, ale v Semicích se nevyhrává snadno. 0:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí ukázali sílu v Lažišti a Vimperští nebudou vzdorovat

Tip: výhra domácích