Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhenice ve druhé půli otočily skóre a přiblížily se druhému místu!


Branky


21

Jasný šlágr kola - ve Lhenicích se domácí tým utkal s Novou Vsí, šlo tedy o souboj třetího s druhým. Jak to dopadlo? Prohlédněte si i fotky ze zápasu rovnou od dvou fotografů - Jana Kleina a Michaely Vrábkové! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Bez vzájemného úvodního vyčkávání a „oťukávání“ nabral zápas „grády“ od samého počátku. Byli to domácí, co se hned ve 4.´dostali do gólové šance Pořádkem, v koncovce sám před gólmanem Peštou ale zaváhal. Novovesští v 6.´ odpověděli průnikem do rozhozené soupeřovy obrany, ta však hrozící nebezpečí stačila ještě zavčasu odvrátit. Běžela 15.´, když Mahákem vybojovaný míč se dostal k Prennerovi, který jej z hranice vápna poslal umístěnou střelou k tyči a Lheničtí šli do vedení (1:0) ! V 18.´ se z Beranovy nahrávky v brankové ložence ocitl tentokrát domácí Mahák, ale se zakončením bez gólového efektu. Naopak Novovesští ve 21.´ již gólově efektivní byli, neboť na šestnáctce domácích se nejlépe zorientoval Neumann a střeleckým zakončením odrazem od tyče srovnal na 1:1. Lheničtí vyrovnávající brankou poněkud rozhození, zatím co hosté viditelně nabuzení si ve 23.´a 25.´ vytvořili brankové možnosti, naštěstí pro domácí je i zásahy gólmana Dvořáka nevyužili. Ve 29.´ se na druhé straně z Pořádkova úniku do „gólovky“ dostal Mahák, v jasné pozici však gólmana Peštu nepřekonal. Závěr poločasu si Lheničtí nepohlídali. Zřejmě již plně nesoustředěni z očekávané přestávky. Ve 44.´ zadáci neuhlídali kraj obrany a Prokop ztrestal jejich zaváhání gólem do šatny (1:2).

Druhý poločas

S odhodláním smazat jednobrankové manko vstoupili domácí do druhého poločasu. Hned ve 46.´ se po dlouhém nákupu k zakončení prosadil Pořádek s ještě nepřesnou koncovkou. O šest minut později (v 52.´) již záměrnou, při chybě obrany, napravil. A stála za to! Vypálenou dělovkou zprava pod břevno nedal gólmanu Peštovi šanci. Srovnáno 2:2!

 

Lheničtí přistoupili k postupnému prostřídání hráčů. Ukázalo se jako účinné. Do hry se v 55.´ zapojil střelec Iliev. Sotva přišel, uviděl a po Mahákově vybídnutí k brejku vstřelil gól, znamenající návrat k jednobrankovému vedení z úvodu zápasu (3:2) a poté k zodpovědnému, důslednému jeho hájení. Novovesští při více již otevřené defenzivě usilovali o vyrovnání. Tím se domácím více otevírala cesta k jejich brance, jako v 88.´ při rychlé akci zakončenou střídajícím Schönem jen těsně vedle soupeřovy svatyně. V samém závěru utkání byli hosté nastěhováni před Dvořákem. Po jimi rozehraném rohovém kopu přišli o balón a hned následný lhenický atak v kombinaci a přečíslení zakončil v 90.´ přesnou trefou rovněž střídající Dom.Kiš (4:2). O lhenickém zvratu ve vývoji zápasu a o úsilí za ziskem tří bodů bylo zaslouženě rozhodnuto!

AUTOR: JAN BUMBA

 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „V zápase s Novou Vsí jsme, myslím, zaslouženě brali tři body. Již v první půli jsme mohli jít do vedení, ale nakonec jsme těsně před pauzou naopak my dostali po zbytečné chybě druhou branku. Hosté nám dělali problémy svou fotbalovostí a výškovou převahou, ale kluci se s tím skvěle vyrovnali a ve druhém poločase šli za vítězstvím. Oživili jsme to trochu i střídáním a přišlo mi, že jsme měli ve velmi teplém počasí i o něco více sil. Za sobotní výkon, byť nebyl úplně bez chyb, zaslouží kluci pochvalu, takhle se bojuje o body.“




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , F. Funda [-] , L. Kopf [-] , D. Trojan [-] (86. D. Kiš [-] ) - J. Málek [-] (67. P. Bumba [-] ) , T. Balica [-] (74. J. Schön [-] ) , J. Beran [-] , P. Prenner [-] - R. Pořádek [-] (55. R. Iliev [-] ) , M. Mahák [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Pešta [-] - J. Kohout [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] - A. Trejbal [-] (61. J. Beneš [-] ) , V. Neumann ml. [-] (69. T. Srbený [-] ) , T. Novák [-] , Z. Holý [-] - E. Janeček [-] , A. Prokop [-] - P. Boháč [-]

ŽK: 53. J. Beran , 55. R. Pořádek , 72. L. Kopf - 41. A. Trejbal .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Valeš Radek - CIGÁŇ Roman, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Marek Kodras
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmů z horních příček tabulky bude ofenzivní podívaná. Nové Vsi se minulý týden zranil jediný gólman Bartizal, ale v bráně ho zaskočil jeho spoluhráč a hned z toho byl čistý štít! Z toho důvodu to vidím na první nulu v sezoně pro Novou Ves. A výsledek? Příjemných 0:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Možná přijde překvapení, peckářům věřím

Tip: remíza