1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia dál čeká na jarní výhru, doma podruhé za sebou remízovala 1:1


Branky


24

Strakonice šly v prvním poločase do vedení, ale domácí kapitán Vršitý nakonec zařídil dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ouška poslal hosty do vedení

Úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Od 18. minuty, kdy se hostům povedla pěkná kombinace po pravé straně mezi Němečkem, jenž uvolnil do vápna V.Šrámka, který dal pod sebe zpět na Oušku a ten se v zakončení nemýlil, Strakoničtí do konce poločasu byli lepším týmem, ale domácí se přesto dostali v závěru poločasu ke dvěma brankovým příležitostem. V 26. minutě po rohovém kopu V. Šrámka se do zakončení dostal Máška a jeho střelu bravurně vyrazil domácí brankář. Ve 37. minutě po strakonickém špatném odkopu Slípka trefuje tyč. Ve 43. minutě měl tutovku na noze Bohůnek, ale přestřelil. 

Vršitý srovnal

Druhý poločas měli mírnou převahu domácí, ale do brankové příležitosti se jako první dostali hráči Junioru a to v 62. minutě, když po trestném kopu Boukalíka hlavičkoval mezi tyče M.Kostka, ale opět se vyznamenal domácí brankář. Domácí Strakonické potrestali v 77. minutě, když se hostující pravá strana otevřela, kam si naběhl domácí kapitán Vršitý a zkušeně poslal míč za Reiserova záda - 1:1. Do konce zápasu si už žádný tým nevytvořil žádnou brankovou příležitost a tak utkání skončilo smírem.

Statistiky

Rohy :    5 : 3

Střely na branku :  3 : 4

 

Autor: Jiří Cibulka (STR)



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): "Opět náš klasický výkon. Inkasujeme laciný gól a poté se ohromně nadřeme, abychom skórovali. V závěru utkání jsme tlačili, hostům docházely síly, ale bereme opět pouze bod a to je málo. V příštím zápase míříme do Vodňan, kde se budeme snažit bodovat."




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - P. Kindermann [-] (46. R. Toman [-] ) , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] (83. F. Měkuta [-] ) , O. Kindermann [-] , V. Bravenec [-] (58. O. Wegenkittl [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , L. Hromádka [-] (85. Z. Hronek [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Babka [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - - M. Boukalík [-] , M. Kostka [-] , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (90. B. Mára [-] ) , V. Šrámek [-] , D. Petráň [-] (71. M. Čapek [-] ) , L. Němeček [-] , J. Ouška [-] (77. F. Frček [-] ) , R. Kočí [-] , T. Zelenka [-]

ŽK: 3. M. Bohůnek - 28. J. Ouška , 55. R. Kočí .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Ondřej Adam - PANSKÝ Michal, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

V sobotním zápase konečně zabereme a získáme plný počet bodů. Nečeká nás však nic jednoduchého, Strakonice přijedou jistě velmi dobře připraveny. Věřím, že rozšířím svůj střelecký účet opět si budu moct utahovat z našich útočníků :))

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tady to vidim na výhru Strakonic...

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza