0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk se nezvedl ani po změně trenéra, o gól padl s trhosvinenským Spartakem


Branky


24

Vimperk v týdnu prožil změnu na trenérském postu - kouče Uhlíka nahradil Jiří Formánek , více jsme psali zde. Jenomže ani tento impuls Vimperku, alespoň na první pokus, nepomohl vymanit se z jarního trápení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mohla na koně dostat třetí minuta, kdy sudí nařídil penaltu ve prospěch Vimperka. Jenomže kapitán Jakub Pospíchal při její exekuci zklamal. A brzy přišel trest - už tři minuty na to totiž skórovali hosté zásluhou Aleše Perfolla. Vimperk byl v prvním poločase lepším celkem a Sýs v bráně musel předvést řadu výborných zákroků.

 

Ve druhé půli domácí přidali a byl to Spartak, kdo se musel mít na pozoru. Vimperk ale kýžené branky nedosáhl a musel tak skousnout nejtěsnější možnou porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase nás soupeř přehrával a jen díky výbornému výkonu Tomáše v bráně jsme prohrávali jen 1:0. Druhý poločas se to otočilo a více ze hry jsme měli my. Naše koncovka ale byla žalostná, a tak všechny body získali hosté. Myslím si, že za druhý poločas by zápasu slušela remíza. Velmi dobrý zápas odehrál Martin Kvapil a několikrát v prvním poločase nás podržel Tomáš Winter.




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - R. Podskalský [-] (46. V. Matoušek [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] , S. Schvarz [-] (71. M. Císař [-] ) , M. Kvapil [-] , D. Kadlec [-] (46. L. Frček [-] ) , V. Pankratz [-] (81. R. Gyürüsi [-] ) , M. Tischler [-] , J. Děd [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - L. Gažák [-] , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] (79. L. Lenk [-] ) , M. Valut [-] , J. Macák [-] (57. J. Novák [-] ) , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 35. M. Kvapil , 67. J. Děd - 2. D. Tomek , 41. O. Kolář , 83. A. Perfoll , 87. L. Lenk , 88. M. Valut .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VALEŠ Radek, SLEPIČKA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Ani jednoho soupeře jsem na jaře hrát neviděl, a tak budu věřit domácím, kteří budou chtít odčinit vysokou porážku s Lažištěmi.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vimperku se nedaří , myslim si že potřetí v řadě neprohrajou...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů