0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice poprvé na jaře ztratily, v jejich utkání s Lokomotivou gól nepadl


Branky


22

Domácí Lokomotiva chtěla navázat na výhru z posledního zápasu v Plané a získat další důležité body v boji o záchranu. Hosté zase doufali v prodloužení své jarní série výher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádné velké šance. Hra byla poměrně vyrovnaná a oba týmy spíše nakopávaly dlouhé míče, a tak docházelo k velkému počtu soubojů a také faulů ve středu hřiště. Ke gólovým příležitostem se ani jeden ze soupeřů nedokázal dostat ani po standardních situacích.

 

Druhá polovina zápasu byla už o něco zajímavější. Krátce po jejím zahájení mohli jít hosté do deseti, když do souboje s Choutkou přišel pozdě už dříve napomínaný Málek a trefil útočníka Lokomotivy nohou do obličeje. Hlavní rozhodčí ho po krátké poradě s pomezním ušetřil. 

 

O něco aktivnější byli spíše hosté, kteří v průběhu druhého poločasu poslali na hřiště svého nejlepšího střelce Pavla Prennera. Největší šanci Lhenic si vytvořil Roman Iliev, ale sám před Rodenem poslal balón těsně vedle levé tyče. Do dalších velkých příležitostí se hosté nedostali, především díky výbornému výkonu stoperské dvojice Lokomotivy Kamiš–Bláha. Domácí nakonec mohli utkání strhnout na svou stranu, když se do obranou soupeře prosmýkl David Kocar. Jeho střelu ovšem dokázal na poslední chvíli zablokovat jeden z bránicích hráčů.

 

V Suchém Vrbném gól nakonec nepadl a oba týmy si ze zápasu odnesly jeden bod. 

 

AUTOR: Petr Fantyš



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kamiš [-] , D. Bláha [-] , S. Havel [-] (66. J. Květoun [-] ) , L. Niedl [-] , O. Hladík [-] , D. Kocar [-] (81. J. Růžička [-] ) , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , T. Hüttner [-] , P. Fantyš [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] (68. P. Prenner [-] ) , R. Sura [-] (80. D. Lukač [-] ) , L. Kopf [-] , D. Kiš [-] - P. Bumba [-] , J. Beran [-] , M. Chromý [-] (73. T. Balica [-] ) , J. Málek [-] (88. F. Funda [-] ) - M. Mahák [-] , R. Iliev [-] (83. R. Pořádek [-] )

ŽK: 49. J. Málek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ONDŘEJ Adam, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra hostů

Lhenice na jaře ještě neztratili. Hrají účelný fotbal, o čemž jsme se minulý víkend sami přesvědčili. Lokáda je na své domácí půdě potrápí, ale body získat nedokáže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Věřím domaci Lokádě...

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů