2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní neuspělo ani ve Strakonicích, jeho ztráta na posledním místě je už pětibodová


Branky


29

Tipéři fotbalunas.cz se při označení tutovek kola nemýlili, jak Lhenice, tak Strakonice své domácí zápasy zvládly. Junior splnil povinnost a porazil o dvě branky poslední Větřní, jehož situace už je kritická. Byť se soupeři sehrává důstojné partie, body ne a ne přijít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostka se trefil hlavou

Již ve čtvrté minutě po rohovém kopu Bálka nejvýše vyskočil M. Kostka a hlavou přesně k tyči dává vedoucí gól - 1:0. Ve 27. minutě přišla pěkná individuální akce po pravé straně Petráně, přesně přihrál do vápna Máškovi, který trefil břevno. Ve 39. minutě po rohovém kopu a hlavičce M.Kostky dorážel V. Šrámek, ale gól pro ofsajd nebyl uznán.

Domácí měli více ze hry

Druhý poločas měli domácí plně pod kontrolou a vytvářeli si více brankových příležitostí. Hosté prvně a naposledy ohrozili naší branku až v 75. minutě a to ještě z uctivé vzdálenosti.  V 58. min. předvedl opět pěknou akci Petráň s V. Šrámkem, ale zakončení Petráně zlikvidoval golman hostí. V 66. min. se dostal k zakončení Máška a trefil opět jen břevno. V 74. minutě V. Šrámek uvolnil Mášku a ten přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Němečka, který dává pojistku na 2:0.

 

V 79. minutě si na Boukalíkův dalekonosný centr naběhl Němeček a při zakončení trefil pouze golmana. V 82. minutě se předvedl druhý mladík Touš, když si troufl obehrát tři hráče a poté prudce nacentroval do vápna a obránce na poslední chvíli tečoval balon před V. Šrámkem, který by dával do prázdné branky.

Stats

Rohy: 5:4

Střely na branku: 8:1

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka: První zápas v jarní sezoně na domácím hřišti se nám docela povedl, i když trenér do utkání nemohl počítat se třemi oporami (Kostka T., Zušťák a P. Baloušek . Do zápasu povolal dva mladíky z dorostu (Petráň, který hrál v základu a Touš který nastoupil v 58. minutě ) a oba na hřišti odvedli výborný výkon.




Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Boukalík [-] , M. Šrámek [-] , J. Máška [-] (83. J. Ouška [-] ) , V. Šrámek [-] , D. Petráň [-] (79. F. Frček [-] ) , L. Němeček [-] , R. Kočí [-] , D. Bálek [-] (58. M. Touš [-] ) , T. Zelenka [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Vnuk [-] (68. P. Sikuta [-] ) , P. Kotlár [-] , O. Dvořáček [-] , F. Soukup [-] , J. Dušek [-] , P. Gutheis [-] , Z. Chupík [-] , M. Sivák [-] , J. Dvořák [-] , M. Troják [-]

ŽK: 57. V. Šrámek - 10. P. Gutheis , 16. P. Kotlár , 80. J. Dušek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vítek Miroslav - PRŮCHOVÁ Nikola, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Pavel Prenner
Tip experta: výhra domácích

Tipuju jasnou výhru domácích. Větřní má problémy v obraně a domácí toho díky zkušeným hráčům, jakým je Zušťák, dokáže využít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hosté jedou dolů a na junioru nezískají ani bod.

Tip: výhra domácích