M. Babka 29. (p.)
J. Šandera 68.
M. Babka 90.
3:1
(1:1)
20. D. Pech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves podruhé v sezóně poražena, Prachatice dávají zapomenout na mizerný podzim. Nechali jsme tam vše, těší kapitána Kováče


Branky


29. M. Babka (p.) , 68. J. Šandera , 90. M. Babka - 20. D. Pech
29

Report připravujeme, zatím si můžete prohlídnout fotky Michaely Vrábkové!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Vítězství domácích bylo zasloužené, domácí po většinu času hosty převyšovali ve všem. Od začátku hráli ve vysokém tempu. Svým důrazem a nasazením nutili hosty k chybám v rozehrávce a to rozhodlo. Během prvních 15 minut nastřelil Šandera horní tyčku a dvakrát musel předvést svoje kvality gólman Bartizal po střelách Babky. Ale přišla 20. minuta a roh hostů a gól Pecha 0:1. A za 3 minuty mohlo být pro domácí ještě hůř. To se Novák parádně uvolnil přes dva hráče krásně našel Procházku, ale jeho hlavička trefila nohy brankáře Hopfingera. Ve 29. minutě svým důrazem přinutil Babka k faulu Boháče v pokutovém území a bylo srovnáno - 1:1. Do konce 1. poločasu ještě nastřelil břevno Šandera a nebezpečně pálil Fürbach.

 

 

Druhý poločas

Ve druhé půli přidal druhý gól Šandera, když obral o míč Vávru a sám proti Bartizalovi nezaváhal 2:1. Inkasovaný gól jakoby probudil hosty, ale z převahy ke konci utkání vyrovnat nedokázali. V 93. minutě ještě upravil stav z penalty Babka 3:1.

 

Zdroj: http://www.fotbalnovaves.cz



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
David Kováč (kapitán): "Do zápasu jsme šli s tím, že chceme urvat alespoň bod. Že můžeme jen překvapit a hlavně jsme si chtěli zahrát fotbal. A taky to tak vypadalo. Nehráli jsme v křeči a s pocitem, že musíme bodovat jako minulý týden. Bojovali jsme, byli první v soubojích a konečnou výhru jsme si zasloužili. Jen mě mrzí těch neproměněných šancí, které jsme nedali, a že jich bylo. Je těžké někoho vybrat, kdo byl nejlepší, protože jsme tam nechali všichni všechno. Ale i tak se mi nejvíc z nás líbil Fürbach, kterej brousil levou lajnu (záložník) a určitě Hopfinger, kterej výborně zachytal. V tý nejdůležitější chvíli nás podržel."




Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - P. Škopek [-] , J. Šandera [-] (90. V. Šabršula [-] ) , J. Růžička [-] , M. Juroš [-] , J. Fürbach [-] , M. Babka [-] , M. Fišer [-] , J. Sova [-] (89. M. Kochma [-] ) , R. Mráz [-] , D. Kováč [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , F. Vávra [-] , J. Kohout [-] , P. Boháč [-] (64. A. Prokop [-] ) - T. Novák [-] , A. Trejbal [-] , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] - R. Procházka [-] , E. Janeček [-] -

ŽK: 26. J. Růžička , 61. P. Škopek - 28. P. Boháč , 55. A. Trejbal , 63. V. Neumann ml. , 72. J. Kohout .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lepič Jiří - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Pavel Prenner
Tip experta: remíza

Nová Ves jako jeden z favoritů soutěže to v Prachaticích nebude mít jednoduché. Tatran má individuální kvalitu a kdyby k tomuto zápasu přistoupil jako tým, dokázal by Novou Ves obrat o body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí favorita nepřibrzdí ani nezastaví.

Tip: remíza