T. Pintér 56. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva překvapila Planou, výhru jí vystřílel Choutka


Branky


56. T. Pintér (p.) - 33. T. Choutka , 49. T. Choutka
29

Tak to je překvapení. I pro tipéry fotbalunas.cz, protože tříbodový úspěch Lokády správně odhadl jeden jediný uživatel. Lokáda ale v derby předvedla bojovný výkon a domácí jen snížili z penalty na výsledných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastřelili břevno, z protiútoku inkasovali

První dějství dlouho žádnou loženku nenabízelo. Hrál se bojovný fotbal, kdy přece jen více času s míčem času na kopačkách trávili hosté. Ve 24. mintuě také Choutka mohl poprvé udeřit, když pláchnul domácí obraně, jenomže svůj únik zakončil lobem mimo prostor tří tyčí. První vyloženou příležitost si vypracovala Planá ve 32. minutě, kdy přesný centr na zadní tyči hlavičkoval po ukázkové akci do brány osamocený Píchal, ale Roden jeho hlavičku dokázal vytěsnit do břevna a ani po odrazu od něj míč byť jen o centimetry brankovou čáru nepřešel.

 

A tak udeřilo z protiútoku na druhé straně. Nováček vyrazil střelu zpoza vápna před sebe a dotěrný Choutka rychle zareagoval a míč procpal do sítě - 0:1. Stejný hráč nebyl daleko od navýšení skóre na dvoubrankový rozdíl, když ve 44. minutě neohroženě hlavičkoval před Nováčkem, ale balón odskočil těsně vedle a Choutka se poprvé a v zápase zdaleka ne naposledy po bolestivém střetu ocitl na trávníku, následně byl ošetřován.

Domácí měli ke srovnání jednu gólovku, Lokáda se ubránila

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. A už ve 49. minutě byli odměněni. Havel unikl po křídle strážci, naservíroval napříč vápnem nádhernou přihrávku a Choutka ve skluzu dotlačil míč do odkryté brány - 0:2. Choutka předvedl v zápase výborný výkon, hodně ran rozdal, ale ještě o poznání více jich schytal. O pět minut později už to mohlo být o tři branky, jenomže Růžička dloubnul sám před Nováčkem míč nad bránu. 

 

Planá ožila po situaci z 56. minuty. Lengyel přenesl míč na Lexu, který si píchnul míč kolem bránícího hráče a ten ho poslal k zemi. Míč si postavil na penaltový puntík T. Pintér a s jistotou Rodena překonal. Další velká šance byla v 63. minutě z hostující dílny. Přečíslení vedl Niedl, zakončení vzal na sebe a Nováček jeho střelu vyrazil ke Kocarovi, který ale při dorážce nebyl přesný. V následujících chvílích se Lokomotiva uchýlila k bránění výsledku a Planá se propracovala k několika rohům. Hosté ale byli při bránění vysokých soupeřů pozorní. V 69. minutě ale chyběly po přímém kopu nabíhajícím hráčům Plané centimetry, Roden přesto našel míč ve své náruči.

 

Domácí se nakonec vyložené gólovky dočkali. Lengyel vybídl ke skórování Cardu, ten z malého vápna ale nedokázal bez přípravy překonat Rodena, který zachránil svůj tým parádním zákrokem, když vykopl míč nad břevno. Tím aktivita Plané skončila, nakopávané míče úspěch neslavily. Poslední minuty už si hosté v klidu pohlídali, kdy si pomohli i dlouhým vystřídáním hráče a sudí Brom přesně po uplynutí 90. minuty ukončil duel, který přinesl Lokádě důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): "Utkání se mí hodnotí velice těžce. Jelikož jsem věřil a doufal, že ho zvládneme za 3 body. Prvních 25 minut jsme hráli velice dobře a soupeře pouštěli spíše jen do rychlých brejků, ale pak se hra otočila a soupeř byl více na balonu. I přesto jsme si dokázali vytvořit 100% šanci, kdy do odkryté brány zakončoval hlavou Píchal, ale trefil pouze břevno a z protiútoku jsme dostali laciný a hloupý gól. Do konce poločasu už jsme byli trapní a nedokázali si pořádně nahrát. Do druhé půle jsme vstoupili s tím, že na soupeře vlítneme a zkusíme co nejdříve vyrovnat, opak byl ale po pravdou! Po několika osobních záváháních našich hráčů za sebou jsme inkasovali podruhé. Naštěstí jsme dokázali za pár minut z penalty snížit a do konce utkání jsme se snažili vyrovnat, což se nám už bohužel nepodařilo. Vytvořili jsme si ještě jednu 100% šanci, kterou jsme bohužel nedokázali proměnit. Náš výkon byl velice špatnej, mdlej a těžko se mi pro to hledají slušná slova. Vyhrát jsme si nezasloužili. jedním slovem - katastrofa! Skoro až ostuda..."




Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - J. Lašák [-] (76. M. Beran [-] ) , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] (46. O. Hotový [-] ) , Z. Lexa [-] (66. L. Kitzler [-] ) , J. Szabó [-] (58. T. Plojhar [-] ) , T. Pintér [-] , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] , M. Píchal [-] (84. P. Martínek [-] ) , J. Falc [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - M. Růžička [-] , P. Kamiš [-] , D. Bláha [-] , M. Ayeb [-] (90. Z. Gregor [-] ) , L. Niedl [-] , D. Kocar [-] , T. Choutka [-] , S. Havel [-] (60. O. Hladík [-] ) , T. Hüttner [-] , P. Fantyš [-]

ŽK: 17. T. Pintér , 80. J. Falc - 66. P. Fantyš , 88. T. Choutka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BROM Josef - LEIŠ Filip, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Prenner
Tip experta: výhra domácích

Zkušený tým Plané vstoupil do jarní sezóny dobře, proto tipuju, že Lokádu na svém hřišti porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Krajské derby vyjde domácím.

Tip: výhra domácích