1:1
(1:0)
85. R. Hanousek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ztratili jsme dva body, mrzelo po Hanouskem proměněné penaltě Semické


Branky


34. P. Keclík - 85. R. Hanousek (p.)
28

Ve druhém jarním domácím zápase Semice přivítaly opět celek z druhé poloviny tabulky vyznávající černobílé dresy. Nikdo z domácích příznivců by se nezlobil, kdyby přišlo výsledkové déjà vu z prvního jarního utkání. To by ale musela domácí jedenáctka předvést lepší výkon. Hru domácích narušovaly příliš časté nepřesnosti. Křídelníci Semic se během první půle snažili hledat své spoluhráče hlavně centrovanými míči, ale ve většině případů dokázal odvrátit balon první bránící hráč Bavorovic. Pokud se někdo ze semických dostal ke střele mezi tři tyče, nezvládl přidat i dostatečnou razanci nebo správné umístění, aby ohrozil brankáře Bavorovic.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Podobně tomu bylo při povedené kombinaci na pár doteků z 24. minuty, kdy nepřesný centr odvrátila obrana hostů a střela J. Keclíka z velkého vápna mířila do připraveného strážce bavorovické svatyně. O 6 minut později se do slibné šance středem pole dostával P. Keclík, který už už zakončoval sám před brankářem, ale na poslední chvíli mu do střely vložil nohu vrátivší se stoper hostů. Pavel Keclík si k velké radosti domácích spravil chuť hned ve 34. minutě. Při ataku branky Bavorovic sice nejprve semičtí ztratili balon, ale rozehrávku hostů vystihl J.Keclík, který vyvezl míč k velkému vápnu, tam jej prostrčil na Velemana. Ten se s ním ve vápně otočil, k zakončení se ale kvůli stažení k zemi od hostujícího obránce nedostal. Hra ale pokračovala, míč si na malém vápně dal mimo dosah brankáře P. Keclík a tvrdou střelou propálil na brankové čáře vracejícího se posledního hráče Bavorovic.

 

Aktivní P.Keclík byl vidět ještě 2 minuty před koncem základní hrací doby prvního poločasu, když si naběhl na dlouhý míč za obranu. O balonu byl sice dříve brankář Bavorovic, ale o chvilku dříve poslal semického útočníka k zemi hostující stoper, jenž byl v souboji o krok později, ale hlavního rozhodčího nechal souboj naprosto klidným.

 

Hosté z Bavorovic měli v první půli míč na kopačkách srovnatelně stejnou dobu jako semičtí. Na rozdíl od celku z Písecka zahrávali několik rohových kopů, ale k žádné výraznější šanci se nedostali. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro FC AL-KO Semice.

 

Druhý poločas

Druhá půle nepřinesla o nic líbivější fotbal jak první dějství. Ani na jedné straně dlouho nepřicházela šance, až v 60. minutě přetáhl centr z levé strany semický Antony a míč se objevil u zadní tyče u překvapeného Šourka, který nedokázal dopravit míč do sítě. To byla první z velkých šancí, kterou si mohly Semice pojistit náskok. Další a ještě větší příležitostí pohrdl Buchtele. Toho v náběhu hezky našel opět Antony, dostal se tváří v tvář brankáři, ale domácí pravý obránce svoji slabší nohou trefil pouze stojícího golmana. Třetí výraznou možností bylo zakončení gólového P. Keclíka, který si naběhl na zadní tyč na centr a nikým nehlídaný ve skluzu balon špatně trefil, takže se stal snadnou kořiští brankáře Bavorovic.

 

Z následné akce se na druhé straně prezentoval nebezpečnou, skákavou střelou hostující střední obránce, jenž zamířila těsně vedle levé tyče Dvořáčkovy branky. To už se blížil konec zápasu a na žádný velký tlak ze strany Bavorovic to nevypadalo. V 85. minutě minutě přišel ale nákop z vlastní poloviny hostujícího týmu, dvě vyhrané hlavičky a míč byl rázem ve vápně domácích. Tam se k zemi skácel útočník Hanousek. Hlavní rozhodčí z dobrých 15 metrů přes několik hráčů vyhodnotil, že důvodem pádu byl faul semické obrany a odpískal pokutový kop. Stejným způsobem si stejný hráč pokoušel vykoledovat faul již několikrát během zápasu a píšťalka zůstala vždy němá, stejně jako zůstal kartonek v kapse, jímž by měl rozhodčí v podobných situacích napomenout hráče. Alespoň napomenut nebyl ani poté, co nakopl Sádla, když byl míč dávno mimo jeho dosah.

 

K zahrání pokutového kopu se postavil právě Hanousek a s velkým štěštím vstřelil vyrovnávající branku. Semický Dvořáček vystihl směr, na míč si sáhl, ale už ho nedokázal dostatečně zkrotit, aby nepřešel přes brankovou čáru. Do konce zápasu už nezbývalo příliš času,  žádný z celků nikterak neohrozil soupeřovic branku a tak zápas skončil výsledkem 1:1.

 

Zdroj: www.fcsemice.cz



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
FB Semic: Proti Bavorovicím jsme nechali na domácím hřišti dva body. Díky gólu Pavla Keclíka jsme dlouho vedli, ale hosté srovnali ze sporné penalty, kdy Dvořáček střelu z penaltového puntíku málem zkrotil. Mrzet nás tak mohou neproměněné šance Buchteleho, Šourka a P. Keclíka.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - D. Buchtele [-] , J. Sádlo [-] , M. Kysela [-] , L. Zborník [-] - I. Antony [-] , J. Keclík [-] , P. Keclík [-] , D. Šourek [-] (80. S. Zoch [-] ) - M. Císařovský [-] , R. Veleman [-] (81. M. Nousek [-] )

TJ Bavorovice
J. Boček [-] - D. Rottenborn [-] , J. Trnka [-] , J. Sekyra [-] - M. Hurný [-] (63. F. Klíma [-] ) , T. Kučera [-] , M. Blažek [-] , F. Šafránek [-] (82. D. Klíma [-] ) , J. Hanousek [-] - R. Hanousek [-] - L. Hofmann [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eibl Lukáš - VOTAVA Pavel, SCHWARZ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Prenner
Tip experta: výhra domácích

Semice vstoupily do jara velice dobře. V prvním kole dokázaly přesvědčivě vyhrát doma a v druhém urvaly bod v Nové Vsi, proto jsou pro mě favoritem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jsou favorit a roli splní.

Tip: výhra domácích