1:1
(0:1)
23. J. Carda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá si proti Slavii opět nepohlídala závěr, v 86. minutě srovnal Bohůnek


Branky


29

Zápas moc fotbalové krásy nepobral. Hosté šli ve 23. minutě do vedení, ale stejně jako na podzim jej proti červenobílým neuhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vršitý nechal při penaltě vyniknout Hotového

Slávisté v prvním zápase propadli na prachatické umělce, Planá oproti tomu slavila vůbec první domácí výhru v sezoně, když zdolala Větřní. Vzájemný souboj nepříliš vzdálených klubu, kdy po otevření mostu přes Vltavu mohou fanoušci na vzájemné duely v poklidu vyrazit krátkou projížďkou na kole, se od počátečních minut nesl v opatrném duchu. Planá postrádala útočníka Šteyera, hrát nemohl ani kapitán Kneys a záložník Falc. Možná i kvůli tomu se hosté zpočátku soustředili na defenzivu, více s míčem hráli slávisté. Hotový ale nijak zapeklité chvilky řešit nemusel, centry ze stran nenacházely adresáty.

 

Planá zahrozila poprvé výrazněji až ve 23. minutě a hned z toho byl gól. Míč v útoku propadl přímo do kroku Cardovi, který sám před gólmanem Konečným nezazmatkoval a levačkou uklidil míč k tyči. Domácí pak měli po závaru a nepovedených odkopech soupeře ideální možnost ke skórování, útočník ale poloprázdou bránu o centimetry minul. Ještě větší šance ke srovnání přišla ve 45. minutě. Rozhodčí ještě odpustil Cardův atak proti soupeři, ale odražený míč následně padl na ruku jednoho z plánských fotbalistů a sudí Boček odpískal penaltu. Jenomže kapitán slávistů Vršitý svou roli nezvládl, Hotový patří ke gólmanům, kteří nemají problém penalty likvidovat a prokázal to i nyní, když skočil ke své levé tyči a míč vytěsnil na roh.

Planá má už sedmou remízu, v závěrech zápasů u poztrácela více bodů

Ani druhý poločas divákům mnoho vzrušení a zajímavých okamžiků nenabídl. Hrál se vyrovnaný, bojovný fotbal, hra se odehrávala ve středu pole a brankáři mnoho práce neměli. Konečný dokonce nemusel zasahovat proti jediné přímé střele na bránu, to domácí přece jen pár příležitostí měli, ale k vyloženým gólovkám se nepropracovali, míče po zakončení dobře střežených útočníků končily mimo prostor tří tyčí. Perné chvilky pak prožili Plánští po zákroku gólmana Hotového, který fauloval soupeře při výběhu pro míč, sudí nejprve ukázal na penaltu, ale na pokyn asistenta se nakonec zahrával jen přímý kop těsně mimo vápno.

 

Slávistická snaha postupně upadala a už se zdálo, že utkání dospěje k hubené hostující výhře. Jenomže v 86. minutě, v době, kdy už slávisté nedokázali nijak překvapovat soupeřovu obranu, se střílená standardka odrazila od Plánských přímo na hlavu na malém vápně číhajícího Bohůnka, který trknul do balonu a Hotový se po míči mířícím pod břevno natahoval marně. Bohůnek byl odměněn za výkon, když kraloval ve vzduchu a dokázal sbírat míče i před Lengyelem při hostujících standardkách, ze kterých Plánští tentokrát branku neohrozili, jako při té v poslední minutě.

 

Pro Plánské to je nepříjemné deja vu, když v prvním kole soutěže slávisté srovnali dokonce až v 88. minutě



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (hráč): "Mám ze zápasu rozporuplné pocity. Oproti minulému zápasu byl výkon o poznání lepší, nicméně nás trápil nedůraz a smůla v koncovce. Většinu zápasu jsme kontrolovali balon, i hosté však měli velmi nebezpečné pasáže, při kterých nám zatápěli. Golových šancí jsme měli více, ale vzhledem k průběhu zápasu jsme za bod rádi. Věřím, že se v příštím kole rozstřílí i naše útočná fáze a nenechá mě dlouho na čele jarní týmové tabulky střelců (úsměv)."

SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): Na začátek řeknu, že remíza je asi zasloužená. Měli jsme nějaké absence, ale furt nás na zápas bylo 18 a tak se na tohle nemůžeme vymlouvat. Moc se nám druhý poločas nedařila hra, prakticky jsme se jenom bránili a moc toho nepředvedli, první půli jsme byli nebezpečnější. Slavia byla více na balonu a měla rychlý a dobrý přechod k našemu vápnu. Nicméně, tak zkušený tým jako jsme my, si musí takové vedení udržet! Porazit Slavii nám asi není souzeno!! Podruhé v sezoně máme bod z tohoto zápasu, kdy o tři body přijdeme tři minuty před koncem! To je pro mě naprostá katastrofa. Příští týden nás čeká Lokáda a tak se musíme připravit abychom dokázali potvrdit první domácí výhru s Větřní.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - M. Bohůnek [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] (81. P. Hasenöhrl [-] ) , P. Babka [-] , J. Vranovský [-] (74. D. Šťastný [-] ) , O. Kindermann [-] , V. Bravenec [-] (50. T. Sedláček [-] ) , T. Vršitý [-] , L. Hromádka [-] , M. Boček [-] (53. M. Slípka [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , J. Lašák [-] , T. Plojhar [-] (46. M. Beran [-] ) , J. Pintér [-] , Z. Lexa [-] (73. T. Pintér [-] ) , J. Szabó [-] , L. Kitzler [-] (77. L. Balogh [-] ) , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] , M. Píchal [-] (85. S. Bukharin [-] )

ŽK: 90. T. Sedláček - 47. M. Píchal , 71. J. Hotový , 90. O. Hotový .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BOČEK Petr - NÁPRAVA Miroslav, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Derbicko, pral bych hostum...ale dam remizu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Tomáš Vokatý
Tip experta: výhra domácích

Slávka si doma vítězstvím spraví chuť po porážce v Prachaticích. Tady by mohly padnout víc jak tři góly a diváci si zápas užijou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Doma u Vltavy je Slávka nebezpečná a body nerozdává.

Tip: výhra hostů