4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělali jsme dětské chyby, litoval po vysoké prohře Vimperka v Bavorovicích trenér Uhlík


Branky


28

Dvěma góly jistil přesvědčivou výhru domácího celku Radek Hanousek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): Dnešní zápas? Já ani nevím, jak začít. Měli jsme problémy s hráči, po minulém týdnu byli nějací zranění a někteří naopak měli pracovní povinnosti. Ale takové problémy má na této úrovni každý tým. Na to se v žádném případě nemůžeme vymlouvat. Den před zápasem jsme narychlo "upekli" přestup Silvy Schwarze ze Zdíkova. Silva zahrál dobrý zápas a děkuji klukům ze Zdíkova za vstřícné a rychlé jednání. Teď zpět k zápasu. Hrálo se utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme my vytvořili dvě hrubky v obraně a domácí se pohodlně dostali do vedení 3:0. Nutno podotknout, že naše hra byla, krom zmíněných chyb, katastrofální. O přestávce jsme si řekli, že to takhle prostě nejde. Dělat "dětské" chyby každý zápas prostě nemůžeme. Sestavu jsme trošku pozměnili a ono to najednou šlo. Celý druhý poločas jsme byli lepší, vytvořili jsme si snad 4 nebo 5 gólových šancí. Ty jsme bohužel neproměnili a fotbal se hraje na co? Na góly..... Takže závěrem musíme jednoznačně a sportovně uznat, že domácí vyhráli zcela zaslouženě. Za týden máme doma silné Lažiště a pokud chceme myslet na úspěch, tak se musíme vyvarovat především neskutečných chyb v obranné fázi.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Trnka [-] (82. F. Klíma [-] ) , D. Rottenborn [-] - J. Vlček [-] , J. Hanousek [-] , M. Pancíř [-] (76. J. Sekyra [-] ) , F. Šafránek [-] , M. Blažek [-] , T. Kučera [-] (83. D. Klíma [-] ) , M. Hurný [-] (69. L. Hofmann [-] ) - R. Hanousek [-] -

TJ Šumavan Vimperk
T. Winter [-] - R. Gyürüsi [-] (46. R. Podskalský [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] , S. Schvarz [-] , M. Kvapil [-] (69. L. Frček [-] ) , V. Pankratz [-] (46. D. Kadlec [-] ) , D. Samec [-] (63. V. Matoušek [-] ) , M. Tischler [-] , J. Děd [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ONDŘEJ Adam, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Za barak vyhrajeme...pokud prohrajeme z největšíma pitomcema koncim karieru...

29. 3. 2019 20:37
Pane Šafránek, když něco píšete na veřejné sítě, tak si to po sobě aspoň zkontrolujte.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Tomáš Vokatý
Tip experta: remíza

Favoritem je spíš Vimperk, ale na těžkém hřišti v Bavorovicích to vidím na remízu. Bavorovice dají gól z trestňáku a Vimperk dá jednoho ze hry na konečných 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zraněními,zdecimovaný Vimperk, sehraje výbornou partii za tři body

Tip: remíza