Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další šestigólová přestřelka bez vítěze se odehrála v Kolovratech


Branky


0

Celkem šest gólů, z toho čtyři během patnácti minut a ztracené dvoubrankové vedení hostů, to vše bylo k vidění v neděli v Kolovratech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní gól se nečekalo dlouho. Už v 8. minutě se po kolmé přihrávce středem hřiště prosadil hostující Grafnetr. Vyrovnání zařídil o čtvrt hodiny později Nykl. Skóre se už do konce poločasu nezměnilo. 

Do druhého polačasu lépe vstoupily Háje. V 55. minutě se po rohovém kopu prosadil Slabý. Na 3:1 pro hosty zvyšoval po hezké individuální akci Balík. Uplynuly však pouze dvě minuty a Kolovratům se podařilo vstřelit kontaktní gól. Pomohl jim k tomu přímý kop, který do brány usměrnil hlavou Všetečka. V 70. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Po hezké fotbalové akci, které předcházel faul hostů na středu hřiště, se prosadil opět Nykl. Více už toto utkání nenabídlo, body se tak dělily.



Sestavy


Sokol Kolovraty
J. Zajíček [-] - M. Seko [-] , P. Všetečka [-] , M. Procházka [-] , K. Petr [-] - M. Hrubý [-] , M. Lechner [-] (66. L. Kalenda [-] ) , M. Luňák [-] , J. Kosina [-] - M. Komárek [-] (77. J. Buchtík [-] ) , P. Nykl [-]

FC Háje Jižní Město
L. Provazník [-] - V. Vlasák [-] , T. Dub [-] , M. Dvořák [-] , J. Slabý [-] - M. Soucha [-] (68. J. Boháč [-] ) , M. Bednář [-] , M. Balík [-] , V. Hruška [-] , M. Brož [-] (83. V. Krejčí [-] ) - D. Grafnetr [-] (90. V. Greshnyakov [-] )

ŽK: 75. M. Brož , 76. J. Slabý , 79. T. Dub , 89. M. Dvořák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.