Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves ve Vimperku o prvenství nepřišla. Domácím se navíc zranili dva hráči


Branky


23

Šumavan má za sebou smolný start. V domácím prostředí vyfasoval "čtyřku" od lídra tabulky a navíc přišel o dvě opory defenzivy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se za slunečného počasí, ale na těžkém terénu. Oběma mužstvům míč odskakoval od nohy, nešlo kombinovat po zemi, a tak hra byla plná nepřesností. To se podepsalo na nervozitě hráčů. Úvod přece jenom patřil domácím, kteří si vypracovali standardní situace, ale chyběl klid v koncovce. Potom se hra vyrovnávala a přišel gól hostů, když se z úhlu trefil Neumann - 0:1. Do přestávky zvýšil Procházka po trestném kopu Boháče - 0:2, to běžela 46.minuta.

 

I ve druhé půli se hrálo převážně vzduchem, hosté byli aktivnější a už ve 49. minutě se radovali, když se mič odrazil od Holého do brány - 0:3. V 65. minutě se dočkali i domácí a snížili z trestného kopu na hranici vélkého vápna. Gól dal Tischler - 1:3. Vimperští se snažili z výsledkem ještě něco udělat, vypracovali si několik nebezpečných rohů , ale odpovědí byl gól Holého, který po faulu brankáře Wintera na Neumanna a ponechané výhodě skóroval do prázdné branky - 1:4.

 

A tak skončil nepříliš líbivý fotbal plný nepřesností a nervozity výhrou hostů z Nové Vsi.

 

Zdroj: www.fotbalnovaves.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "První jarní utkání jsme bohužel nezvládli. Přitom se nám úvod zápasu povedl a byli jsme hodně aktivní. Z naší převahy jsme ale gól nedali a naopak jsme inkasovali gól na 0:1. V závěru poločasu jsme ještě po naší velké hrubce dostali gól do šatny a ten nás hodně nalomil. Do druhého dějství jsme chtěli nastoupit s tím, že se ještě o nějaký ten bodík popereme, ale po nedorozumění ve středu hřiště jsme dostali gól na 0:3 a bylo po zápase. Z přímého kopu ještě snížil krásnou střelou Tischler, ale v závěru jsme ještě po další hrubce dostali gól na 1:4. Zápas se nám nepovedl a navíc se nám zranil brankář Kuba Vlk a Honza Psutka. Zranění mě mrzí daleko více než ztráta bodů. Celé jaro je před námi a my musíme jet dál."




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
J. Vlk [-] (46. T. Winter [-] ) - J. Psutka [-] (32. V. Matoušek [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , M. Chvosta [-] (85. O. Rod [-] ) , M. Kvapil [-] (74. L. Frček [-] ) , P. Vondrášek [-] , V. Pankratz [-] (64. R. Gyürüsi [-] ) , V. Blahout [-] , M. Tischler [-] , J. Děd [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , F. Vávra [-] , J. Kohout [-] , P. Boháč [-] - T. Novák [-] (85. J. Beneš [-] ) , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] - A. Prokop [-] , R. Procházka [-] , E. Janeček [-] -

ŽK: 70. M. Kvapil , 88. J. Děd - 48. P. Boháč , 62. Z. Holý , 67. D. Pech .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lepič Jiří - BROM Josef, MRÁZ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: remíza

Vimperk měl dobrý podzim a vlastně celý rok 2018 se jim povedl. Nová Ves je nabitá a určitě mají velký elán. Ale domácí budou nepříjemný. Myslím si, že je tam nečeká nic lehkého. Tipuju remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů