2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tipéři na fotbalunas odhadovali vyrovnaný zápas. A to se v duelu Svinů se Strakonicemi naprosto potvrdilo


Branky


23

Spartak v zápase dvakrát vedl, ale nakonec ho zachránila branková konstrukce od toho, aby odešel z utkání s prázdnýma rukama. Tipéři fotbalunas před zápasem rozmístili své tipy naprosto rovnoměrně a tak výsledná remíza není žádným velkým překvapením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli nebezpečnější

První desetiminutovka byla z obou stran opatrná, hosté drželi více balon na svých kopačkách, ale do žádných brankových příležitostí se nedostávali. Naopak domácí po zisku balonu podnikali rychlé akce. V 11. min. po přihrávce do vápna míč tečoval M.Kostka a byl z oho málem vlastenec, balon skončil na tyči Lízalovy branky. Ve 23. minutě Zelenka odkopl balon tak nešťastně, že to nalil na hlavu Koláře a ten poslal Sviny do vedení 1:0.

 

Ve. 34 minutě šel Gažák sám na Lízala a ten mu gólovku vykopl nohou. Ve 36. minutě hlavičku Gažáka z malého vápna Lízal opět chytil. Strakoničtí prvně ohrozili branku až v 45. minutě, po rohovém kopu Balouška hlavičkoval M.Kostka a brankář Brůha ji za svá záda nepustil.

Baloušek srovnal krásnou střelou, pak ještě orazítkoval tyč

Druhý poločas byl jak na houpačce, kdy se brankové příležitosti střídaly na obou stranách. Ve 48. minutě trestný kop T. Kostky našel hlavu Zušťáka a Brůha ji výborným zásahem zlikvidoval. V téže minutě utekl Baloušek po pravé straně a jeho centr zužitkoval hlavou M.Kostka a vyrovnal na 1:1.  V 50. minutě domácí ani načtyřikrát nedokázali překonat Lízala z malého vápna. V 54. minutě tvrdou střelu domácího Chromčáka k tyči Lízal vykryl.  V 62. minutě T.Kostka poslal průnikovkou V.Šrámka do brejku a jeho střelu brankář vyrazil a ani dorážka Zušťáka za jeho zády neskončila. V 65- minutě na střelu Hrušky k tyči Lízal nedosáhl a opět se skóre měnilo ve prospěch domácích - 2:1. V 68. minutě se k odraženému balonu za vápno dostal Baloušek a úžasnou střelou pod břevno vyrovnal na 2:2. V 70. minutě T.Kostka připravil tutovku pro Zušťáka, ale golman byl proti. Poslední branková příležitost přišla v 75. minutě a tu hosté také neproměnili, když Baloušek trefil tyč.

 

AUTOR: Jiří Cibulka



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - L. Gažák [-] , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , J. Macák [-] (81. Z. Šafránek [-] ) , M. Kodras [-] , D. Brůha [-] (64. O. Hruška [-] ) , D. Tomek [-] , M. Smoleň [-] (66. J. Petr [-] ) , M. Chromčák [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - M. Kostka [-] , M. Šrámek [-] , J. Zušťák [-] , J. Máška [-] , V. Šrámek [-] , P. Baloušek [-] , L. Němeček [-] , P. Cibulka [-] (46. T. Kostka [-] ) , R. Kočí [-] , T. Zelenka [-] (82. F. Frček [-] )

ŽK: 25. T. Zelenka , 34. R. Kočí , 85. F. Frček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel - PÍSEK Martin, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: remíza

Na tipovačku těžký zápas. Pár výsledků v přípravě sem viděl a tak si myslím, že si oba týmy dají po bodu. Tipuju remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích