M. Pils 59. (vl.)
J. Szabó 62.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejhorší domácí výkon, ale body bereme, oddechli si v Plané


Branky


59. M. Pils (vl.) , 62. J. Szabó
23

Spolu se zápasem Lažiště s Bavorovicemi právě duel mezi Planou a Větřním označili tipéři fotbalunas.cz jako tutovku kola. Favorizovaný domácí celek proti poslednímu tabulky nezávahal, ale Větřní se vůbec neprezentovalo špatně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za Votýpkou dvakrát zvonily tyče

Planá má na rozdíl od minulých ročníků pro jaro k dispozici široký kádr a může si stanovit jasný cíl - postoupit tabulkou vzhůru. Větřní po podzimu obsadilo poslední příčku a tak je pro něj každý zápas šancí, jak odvrátit hrozící sestup tradičního účastníka I.A. V  prvním poločase se utkání odehrávalo zejména uprostřed hřiště. Oba týmy svazovala nervozita a tak se úplně nebylo na co koukat. Domácí si za celý první poločas nedokázali pořádně poradit s kvalitní defenzivou Větřní. Hosté naopak hrozili z rychlých brejků a těžili ze svého důrazu, kdy dokázali vyhrát většinu klíčových osobních soubojů, byli celkově hladovější po vítezství.

 

Plánští přesto málem dvakrát skórovali. Ondřej Hotový trefil tyč a Plojhar zase břevno, ale to bylo z domácí strany tak nějak všechno.

Szabó a jeho levačka poslala hosty domů bez bodu

Plánským se na podzim doma bodově nedařilo, více bodů posbíral Modrý balet venku. Proti Větřní to chtěli Plánští změnit a zabrat výhru. Do druhého poločasu udělali jednu změnu, když se na hrot posunul Carda a nový hráč Szabó se postavil do středu zálohy. A byl to právě Szabó, kdo dokázal rozhodnout a změnit celý zápas. Byl to právě on, kdo zahrával standardní situace, které rozhodly o osudu zápasu. Při první ze středu hřiště si dal Pils vlastní gol po souboji s Lengyelem a druhá perfektně zahraná standardka ze strany hřiště došla až do brány. 



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): "Naše hra byla v prvním poločase fakt mizerná, zatímco hosté makali a jezdili po zadku. My jsme se v druhém poločase o něco zlepšili ale hosté nehodili flintu do žita a rvali se o dobrý výsledek do konce zápasu. Větřní si prohrát nezasloužilo, ale urvali jsme to a o to je to vítězství cennější! Byl to náš nejhorší domácí výkon, který paradoxně přinesl první výhru doma v této sezoně. Nejlepší hráči za domácí Szabó + Lengyel a za hosty Weinhard s Gutheisem."

SK Větřní
Rudolf Weinhard: "Zápas jsme výsledkově nezvládli, což nás určitě mrzí, ale musím pochválit kluky a ozvlášť naše mladé, kteří odvedli opravdu dobré výkony. Všichni jezdili po zadku, měli odřená kolena a takto nějak se hraje o záchranu. Mě osobně prohra mrzí o to víc, že dostaneme góly ze standardek, kde si to máme pohlídat, tam každý zodpovídá za svého hráče a prostor, je to velká škoda. Na druhou stranu i já a Gudy jsme měli šance dát góly a nedali a v těchto chvílích je to od nás selhání. Nedá se nic dělat, boj pokračuje dál a v sobotu se budeme snažit urvat body doma!"



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , J. Lašák [-] , T. Plojhar [-] , D. Kneys [-] (78. Z. Lexa [-] ) , P. Šteyer [-] (90. P. Vobořil [-] ) , L. Kitzler [-] (46. J. Szabó [-] ) , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] , M. Píchal [-] (71. S. Bukharin [-] ) , J. Falc [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Kotlár [-] , D. Chupík [-] , J. Dušek [-] (56. O. Dvořáček [-] ) , P. Podskalský [-] , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , Z. Chupík [-] (82. P. Sikuta [-] ) , P. Vnuk [-] , J. Dvořák [-] , M. Pils [-]

ŽK: 57. O. Hotový , 82. J. Falc - 19. M. Pils , 54. J. Dušek , 70. P. Podskalský , 83. P. Kotlár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - NEDVĚD Petr, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: výhra domácích

Tady mi nezbývá samozřejmě nic jiného než věřit v naše vítězství. Hrajeme o šest bodů a tak utkání musíme zvládnout a podat takový výkon aby, tři body zůstaly u nás doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích