5:1
(4:1)
36. M. Ayeb
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice si smlsly na Lokádě, nadělily jí nepopulárního bůra. Veleman se zaskvěl hattrickem


Branky


11. R. Veleman , 13. J. Keclík , 26. R. Veleman , 30. R. Veleman (p.) , 56. M. Císařovský - 36. M. Ayeb
23

Po nepovedených výsledcích během zimní přípravy, kdy domácí nevyhráli ani jeden z přípravných zápasů, přijel k prvnímu mistrovskému zápasu jarní části tým TJ Lokomotiva České Budějovice, kterého na podzim Semičtí přehráli dvěma góly v samotném závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už to vypadalo, že trenér Semic Ladislav Holub bude mít k dispozici kompletní kádr, protože se po nemoci vrátil Sádlo a alespoň na lavici byli připraveni po zranění Marcel Nousek a Antony, ale ráno před zápasem přemohla horečka Zborníka, takže domácí kouč musel na poslední chvíli měnit sestavu.

 

Zahajovací jedenáctka semických hráčů se dostávala do tempa velmi pomalu. První desetimunotvka patřila hostům, ale ti se po sérii rohových kopů k pořádné šanci nedostali. Naopak ze stejné standardní situace padl první gól na druhé straně. Šourek nacentroval balon do malého vápna na Radka Velemana, který rozvlnil síť poprvé.

 

Hned dvě minuty na to lovil hostující brankář Roden míč ze sítě podruhé. Jakub Keclík vybojoval na středu hřiště balon, předal ho Pavlovi Keclíkovi, který mu ho vrátil mezi obránce. Rozběhnutý starší z rodu Keclíků si balon popostrčil za obránce a pokračoval sám na brankáře, kterého prostřelil zakončením na první tyč.

 

Stejná spolupráce bratranců byla základem i třetí branky, která padla ve 26. minutě. Jakub si narazil s Pavlem Keclíkem, aby se znovu dostal za záda obránců. Tentokrát byl ve velkém úhlu a proto zvolil přihrávku pod sebe na nabíhajícího Škulinu. Jeho zakončení zablokoval obránce a stejně pořídil i P. Keclík s dorážkou. Balon se ale odrazil k Velemanovi a ten neměl problém dorazit míč do prázdné branky.

 

Semický útočník Veleman byl při chuti a za čtyři minuty zkompletoval hattrick. Jakub Keclík vyslal uličkou do samostatného úniku Škulinu. Ten se k zakončení nedostal, protože za záchrannou brzdu v pokutovém území zatáhl budějovický Bláha a sudí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Veleman a umístěnou střelou poslal Rodena na opačnou stranu a zkušeně zkompletoval hattrick.

 

Jedinou kaňkou na první půli z pohledu domácích byla obdržená branka ve 36. minutě. Při centrovaném míči do domácího vápna si hostující útočník Ayeb dle domácích rukama odstrčil bránícího Kyselu a z prostoru penalty dostal hlavou míč přes domácího Dvořáčka, který posléze za protesty u sudího vykoledoval žlutou kartu.

 

 

Druhý poločas

Druhá půle už tolik branek nepřinesla. Semice si výsledek pojistily jediným gólem v 56. minutě, když samostatný únik přesně zakončil Císařovský. Ten samý hráč přidal i svoji druhou branku, ale ta mu po odmávaném ofsajdu nebyla uznána. Ani on ani žádný z jeho spoluhráčů už další branku nepřidali, i když k tomu měli několik více než slibných příležitostí. Naopak hosté Dvořáčkovu branku výrazně neohrozili a tak Semice zcela zaslouženě vyhrály svůj první domácí zápas na jaře 5:1.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - D. Buchtele [-] , J. Sádlo [-] , M. Kysela [-] - M. Císařovský [-] , J. Holub [-] (74. M. Hadáček [-] ) , J. Keclík [-] , P. Keclík [-] , D. Šourek [-] (46. I. Antony [-] ) - M. Škulina [-] , R. Veleman [-] (81. M. Nousek [-] )

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - J. Růžička [-] (72. Z. Gregor [-] ) , P. Kamiš [-] , M. Růžička [-] , D. Bláha [-] , M. Ayeb [-] , D. Kocar [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , T. Hüttner [-] (61. S. Smrž [-] ) , P. Fantyš [-]

ŽK: 36. J. Dvořáček , 77. J. Sádlo - 29. D. Bláha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondřej Adam - VOTAVA Pavel, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: výhra domácích

Po zimní přestávce se těžko tipuje, ale myslím si, že domácí budou chtít uhrát doma všechny tři body a že Lokáda to bude mít těžké. Tipuju výhru domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích