2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice doma padly s Želčí a hazardují s udržením soutěže


Branky


17. P. Hovorka , 60. M. Káš - 41. J. Holub , 63. M. Brůžek , 64. M. Sokolt
15

Ve 28.kole KP nastoupilo mužstvo SIKA v důležitém utkání proti Želči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání lépe a neustále se sněžili o útočnou hru. V 9. minutě se po rohovém kopu Nekla dostal do výborné šance J.Viták, ale jeho pokus brankář hostí vytlačil na další rohový kop. V 17. minutě pak nebezpečně hlavičkoval Hovorka, ale pouze nad branku soupeře. Ještě v téže minutě se domácí konečně dočkali. Po přihrávce Hegenbarta mířil přesně Hovorka a domácí se tak ujali vedení 1:0. Poté se hra vyrovnala,ale stále měli navrch domácí. Pak ale přišla 41. minuta a po nedorozumění v obraně Čimelic se dostal k míči Holub a za pomocí tyče vyrovnal stav na 1:1. Tak skončil i první poločas tohoto utkání.

 

     Druhou půli začali opět domácí aktivněji, ale nedařilo se jim soupeře překvapit. Až v 60. minutě se nabíhající Káš dostal k míči a podruhé překonal hostujícího brankáře. Radost domácích ale trvala pouze 3 minuty. Po špatné rozehrávce před vlastním pokutovým územím se dostal k míči Brůžek a vyrovnal stav na 2:2. O minutu později opět po nepřesnosti před vlastní brankou se dostal k míči Sokolt a vstřelil třetí branku Želče. Domácí se sice snažili, ale vyrovnat stav utkání se jim do konce již nepodařilo, a to i díky mnoha nepřesnostem v rozehrávce. Kýžený bod tak domácí nezískali a vše závisí na posledních dvou kolech, zda se podaří bodovat.

 

 AUTOR: Josef Ťupa



Sestavy


SK SIKO Čimelice
K. Krt [-] - J. Viták [-] , P. Hovorka [-] , T. Rambous [-] , J. Mezera [-] (77. M. Řežábek [-] ) , M. Káš [-] , M. Nekl [-] , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , M. Bednařík [-] , M. Pohnán [-] (54. M. Viták [-] )

TJ Sokol Želeč
J. Albrecht [-] - F. Froněk [-] , J. Škrábek [-] , O. Kosobud [-] - D. Fiala [-] (84. J. Janoušek [-] ) , J. Holub [-] , T. Kukučka [-] , J. Švec [-] (76. P. Sládek [-] ) - M. Prokeš [-] , M. Brůžek [-] , M. Sokolt [-]

ŽK: 19. M. Nekl , 75. T. Rambous - 90. F. Froněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PETERKA Marek - KRAUSKOPF Jiří, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích