2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné zůstává na samém dně tabulky, poradily si s ním i Čimelice


Branky


20

Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 21.kole KP mužstvo Čimelic přívítalo fotbalisty Malše Roudné. Domácí začali utkání aktivněji. V 7.minutě střelu Hegenbarta brankář Hřebejk chytil. V 11.minutě zahrávali domácí přímý kop. K míči se postavil Mezera a jeho střela skončila v síti Roudného.

Hra se poté vyrovnala a ve 22.minutě zahrozil roudenský Kořínek, ale jeho střela mířila nad branku domácích. Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou. Ve 39.minutě domácí Káš na polovině hřiště zahrával zpět na brankáře Krta, ale jeho pokus vystihl Otepka a celkem pohodlně vyrovnal stav na 1:1. Ve 42.minutě po přímém kopu převrátila hlavičkoval Bednařík, ale pouze nad branku. Do konce poločasu se již nic podstatného neodehrálo a poločas tak skončil smírně 1:1.

 

 Druhý poločas opět domácí začali aktivněji. V 50. minutě po rohovém kopu Čimelic se ve skrumáží před brankou Rodného nejlépe orientoval Bednařík a vstřelil druhou branku domácích. Jednalo se o sporný moment, ale rozhodčí uznali, že míč se dostal za brankovou čáru. Hosté přesto nesložili zbraně a snažili se o vyrovnání. Jejich pokusy ale byly plané.

 

V 66.minutě střílel domácí Viták mimo branku. V 74.minutě po rohovém kopu Roudného musel domácí brankář zasahovat, ale střelu vytěsnil na další rohový kop. Roudenští zahrozili v 83.minutě po rohovém kopu, ale hlavička Píši mířila vedle. V dalších minutách Roudné zle zatápělo domácím, ale obrana Čimelic se i za pomoci brankáře Krta se vším vyrovnala a nedovolila hostům vstřelit branku. V 84.minutě se do velké šance dostal domácí Hegenbart, ale jeho pokus skončil vedle branky. Domácí nakonec dotáhli výsledek do vítězného konce a připsali si velice důležité tři body.  

 

AUTOR: Josef Ťupa

 



Sestavy


SK SIKO Čimelice
K. Krt [-] - J. Viták [-] , M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , K. Řezáč [-] - J. Mezera [-] (67. T. Rambous [-] ) , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] , V. Hegenbart [-] - D. Varhan [-] (85. V. Nosek [-] ) , P. Hovorka [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Kořínek [-] (46. D. Samek [-] ) , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , O. Cahyna [-] , J. Píša [-] , M. Neckář [-] , A. Goretki [-] (74. M. Benda [-] ) , J. Hála [-] , O. Otepka [-] , D. Kodras [-]

ŽK: 35. K. Řezáč , 89. P. Hovorka - 10. J. Hála , 50. T. Hřebejk , 75. O. Otepka , 75. J. Píša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - DUNOVSKÝ Karel, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích