3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jankov v Čimelicích tvrdě narazil


Branky


22

Čimelice na jaře jedou... Parádní fotky opět pořídila Natálie Kočerová!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V 19.kole KP přívatalo v Čimelicích  domácí mužstvo hosty  z Janokova. Nelichotivou bilanci s hosty se domácí snažili napravit.

Ale od začátku utkání byl Jankov aktivnější a a dostával se stále více dopředu. Hra byla sice vyrovnaná, přesto hosté byli aktivnější. V 6. minutě hlavičkoval Popelka mimo domácí branku, ale to bylo vše. Ve 38.minutě utekl po levé straně domácí Mezera a na jeho centr si naběhl Hegenbart a hlavou překonal brankáře Jankova poprvé. Do konce první půle se pak již nic podstatného neudálo a poločas tak skončil 1:0 pro domácí.

 

Druhý poločas byl opět vyrovnaný. Hosté opět byli aktivnější, ale v rozhodujících fázích zcela bezzubí. V 59. minutě po rohovém kopu domácích Michal Viták vstřelil druhou branku a hosté znervozněli a kazili spoustu přihrávek. I  poté některé zákroky  ze strany Jankova byly na hranici regulérnosti. Přesto hosté neustále utočili, ale bez efektu. S přibývajícími minutami docházelo ke střetům, které na hrací plochu nepatří. V 81. minutě pak po útoku po pravé straně Rambousem se k míči dostal Nekl a skluzem vstřelil třetí branku domácích. To ovšem se neobešlo bez zranění domácího hráče, ale přesto tato branka rozhodla. Do konce utkání se pak již nic podstatného nestalo a domácí tak zaslouženě zvítězili 3:0.

 

autor: JOSEF ŤUPA



Sestavy


SK SIKO Čimelice
K. Krt [-] - M. Pohnán [-] , M. Bednařík [-] , P. Listopad [-] , M. Viták [-] (40. K. Řezáč [-] ) - D. Varhan [-] (45. T. Rambous [-] ) , J. Mezera [-] (86. M. Řežábek [-] ) , M. Nekl [-] (82. V. Nosek [-] ) , R. Převrátil [-] - V. Hegenbart [-] , M. Káš [-] (46. J. Viták [-] )

SK Jankov
M. Hučík [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , V. Bürger [-] - P. Klíma [-] (64. P. Beránek [-] ) , J. Šebelka [-] , D. Maršán [-] (65. M. Hüttner [-] ) , M. Kollár [-] , P. Dolejšek [-] - P. Sedlic [-] -

ŽK: 40. M. Nekl - 23. D. Maršán , 62. M. Popelka , 75. V. Bürger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kaštánek Libor - HERZOG Radek, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích