1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbradské derby vyznělo pro Slovan


Branky


5

Ve šlágru kola se střetly silné poděbradské celky Slovan a Bohemia B, příčemž zápas ovládl suverénní lídr tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Utkání se oproti původnímu plánu hrálo na půdě vedoucího mužstva tabulky, Slovanu.

 

Zápasu přihlížela slušná návštěva 80 diváků, která již od úvodního hvizdu sudího Havlase sledovala vyrovnané utkání. Oba týmy si však spíše přihrávaly ve středu hřiště a na dostřel soupeřovy brány se jim dařilo proniknout jen zřídka. Gólmani tak byli takřka bez práce.

 

ídr tabulky si paradoxně nevypracoval vůbec žádné větší šance, zahrozil jen z několika málo standardních situací. Mladí hráči Bohemie se pak drali do ofenzivy o něco více a brankáře Hadvičáka dvakrát slušně prověřili, přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Zářil Roman Šulc

Do druhého poločasu vyběhly obě jedenáctky beze změn. Nadále se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ale své příležitosti si začali vytvářet i domácí. Jejich snaha pak byla odměněna po hodině hry, kdy se na zadní tyči zjevil nikým nehlídaný Roman Šulc a poslal balón za záda kapitána Bohemie Jakuba Málka.

 

Mladí hráči Bohemie věděli, že mají dost času na to, aby se pokusili vyrovnat, ale nechtěli nechávat zbytečné mezery v obraně. V závěru zápasu se tak stupňovala aktivita obou celků, až se v 84. minutě opět prosadil na zadní tyči Šulc a zdvojnásobil vedení Slovanu.

 

V samém závěru sice stihl stáhnout Šendera, ale výhru Slovanu pojsitil Mišák.



Ohlasy k zápasu



SK Slovan Poděbrady
Roman Brtna (hráč): Ve druhé půli jsme měli 2 vyložené šance, Slovan jen náznaky ze standardek. Živili jsme naději, ale po změně stran jsme si dvakrát nepohlídali útočníka na zadní tyči. Utkání mělo dobrou úroveň, na obou stranách bylo vidět velké nasazení a mnoho soubojů.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - V. Uher [-] , R. Brtna [-] , O. Bareš [-] , F. Souček [-] - J. Archalous [-] , D. Rulc [-] , O. Soukup [-] (62. M. Řehák [-] ) , Š. Šendera [-] - O. Martínek [-] , J. Nedorost [-] (61. P. Stibor [-] ) -

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - Z. Moník [-] (67. F. Zelenka [-] ) , C. Hran [-] , O. Znamínko [-] , R. Šulc [-] , N. Ber [-] , J. Sekera [-] , J. Stánok [-] , P. Mišák [-] , J. Havrda [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 15. R. Brtna , 75. J. Archalous .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlas Petr - ČEPEK Josef, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Klaus

Expert: Daniel Říha
Tip experta: výhra hostů

Poděbradské derby vyhraje lídr tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza