Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov nad Labem zdolal Všejany


Branky


7

Přerovu se podařilo získat proti favorizovaným Všejanům tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dotahovali dvoubrankovou ztrátu

Před utkáním v Přerově byli favority hráči hostů, ale již v úvodu zápasu bylo znát, že body potřebují mnohem více domácí a také se o ně poperou za každou cenu.

 

Přerovští sice nepředváděli žádný zvlášť pohledný fotbal, ale hráli jako obvykle na dlouhé nákopy, vyhrané hlavičky a souboje, přičemž se zdálo, že se Všejanským do oněch soubojů příliš nechtělo. Domácí si tak brzy vytvořili dvoubrankové vedení, když v 8. minutě zůstal osamocený v pokutovém území Josef Prokeš a ve 13. minutě naprosto nepochopitelně ještě Jiří Adamec.

 

Hosté, kteří zase hráli lépe co do kombinace, pak dokázali ještě do přestávky vyrovnat. Po půlhodině hry proměnil pokutový kop po faulu na Dominika Říhu Michal Hanuš a brzy se prosadil i aktivní bek Hofírek, který si skvěle naběhl na krásnou Bouškovu průnikovou přihrávku. Diváci se tak během vyrovnané první půle jistě nenudili.

Výhru domácím trefil Prošek

O poločasové přestávce neprostřídal ani jeden z trenérů. KoučVšejan Jan Truksa svým svěřencům za jejich chyby vyčinil a po změně stran byli hosté opravdu jednoznačně lepší, ale domácí nechtěli nic vzdát a do každého souboje šli naplno.

 

Za svou obdivuhodnou snahu byli odměněni v 66. minutě, kdy z pravé strany dostal zpětnou přihrávku Jan Prošek, který se z kraje vápna nekompromisně tefil.

 

Ve zbytku zápasu pak už domácí svou výhru ubránili, u čehož zaujal především stoper František Skuhravý, a zvládli několikrát zahrozit i v útoku. Nakonec utkání skončilo 3:2 a domácí mohli slavit zisk veledůležitých bodů.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): V zápase bylo až moc vidět, že nám šlo jen o možnost lepšího umístění a domácím o udržení se v soutěži. Nevím, zda to bylo vedrem, změnami v sestavě či menší motivací uspět, ale zdálo se, že se našim zase tak nechtělo. Přerov vyhrál asi zaslouženě, u nás se opravdu snažili jen Hofírek a Hanuš. V závěru ještě nedal velkou šanci Bouška.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , M. Forejt [-] - T. Vodička [-] , L. Bokšay [-] , J. Souček [-] (79. L. Palas [-] ) - J. Prokeš [-] , M. Šenkýř [-] - J. Melichar [-] (65. P. Veselý [-] ) , J. Kolenský [-] , J. Adamec [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Novák [-] , M. Hanuš [-] , D. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , J. Náhlovský [-] , M. Nápravník [-] (26. P. Bouška [-] ) , L. Krupička [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-] (65. D. Hejduk [-] ) , L. Hofírek [-]

ŽK: 47. J. Adamec , 54. J. Prokeš , 61. L. Bokšay - 47. T. Šáfr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Voborník Josef - MYŠKA Roman, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Všejany hrají výbornou sezónu a jsou jednoznačným favoritem i pro Rychlíka.