D. Hora 7. (p.)
V. Kunc 44.
D. Hora 47. (p.)
J. Chlomek 86.
4:6
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžice vyhrály přestřelku v Rožďalovicích


Branky


7. D. Hora (p.) , 44. V. Kunc , 47. D. Hora (p.) , 86. J. Chlomek - 14. J. Zima , 38. J. Sedláček , 43. J. Zima , 49. P. Šorm , 50. P. Šorm , 89. P. Šorm
7

Hráči Rožďalovic tentokrát po debaklu předvedli velmi důstojný výkon, ale ani 4 vstřelené góly jim na body nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřela penalta

Rožďalovice tentokrát už opět dokázaly dát dohromady základní jedenáctku, ale s tím, že v poli nastoupil brankář staré gardy Miloš Hojsák, na lavičce pak seděl jeden hráč.

 

Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný. SKóre otevřel již v 7. minutě z pokutového kopu domácí kanonýr Dominik Hora, ale brzy srovnal skóre Jan Zima.

 

Obě mužstva předváděla vcelku pohledný fotbal a snažila se tlačit se do ofenzivy, ale zároveň nechtěla příliš otevírat obranu. Gólmani si s dalšími četnými střeleckými pokusy radili až do 38. minuty, kdy domácího Černého prostřelil Sedláček, a otočil tak skóre zápasu.

 

Zajímavý byl závěr poločasu, když se ve 43. minutě podruhé trefil Jan Zima, ale ještě před přestávkou stihl náskok hostů zmírnit Vlastimil Kunc.

Divoké tempo nepolevilo

O poločase hosté prostřídali, mladého Dominika Tichého nahradil talentovaný Dufek.

 

Opět se hrálo ve vysokém tempu, které přineslo velmi brzké góly. Ve 47. minutě srovnal skóre svým druhým zásahem Hora, ale během pouhých tří minut se dvakrát prosadil Pavel Šorm a hosté opět vedli o dvě branky. Domácí už dali všechny síly do útoku, ale ačkoli měli více šancí než soupeř, žádné se jim nedařilo proměňovat.

 

Až v 86. minutě se trefil Josef Chlomek, ale šanci na bodový zisk domácím vzal dokončením hattricku Pavel Šorm. Kněžice tak uštědřily Rožďalovicím lekci z produktivity a úžasnou přestřelku vyhrály 4:6.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Jan Žoha (hráč): Na úvod poděkuji Miloši Hojsákovi ze staré gardy za pomoc. Utkání bylo velmi vyrovnané, bohužel jsme po změně stran zahazovali jednu šanci za druhou. Kněžice nás naopak trestaly za každou chybičku, na 4 branky jsme jim nahráli sami. Zápas rozhodly individuální schopnosti útočníka Šorma, který zachovával klid v zakončení.




Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
R. Černý [-] - M. Hojsák [-] , V. Kunc [-] , J. Veselý [-] , J. Vlček [-] (44. J. Najmon [-] ) , J. Žoha [-] , D. Hora [-] , T. Havlík [-] , J. Chlomek [-] , M. Najmon [-] , J. Kubín [-]

Kněžice
V. Pohořal [-] - D. Tichý [-] (46. L. Dufek [-] ) , J. Kalužík [-] , M. Kohout [-] (67. M. Michl [-] ) , P. Šorm [-] , J. Sedláček [-] , R. Sedláček [-] , J. Zima [-] (64. J. Jelínek [-] ) , V. Šorm [-] , D. Šefara [-] , P. Pařízek [-] (85. V. Tokár [-] )

ŽK: 55. J. Žoha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PIKNER Roman - POSTRÁNECKÝ Petr, ŘEHOŘEK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Kněžice jsou v tomto utkání značným papírovým favoritem, Rychlík však věří domácímu celku.