1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov nad Labem si připsal nečekanou výhru


Branky


9

Přerovští se favorizovaného B mužstva Bohemie Poděbrady nezalekli a udrželi body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevídaná divácká návštěva

Na utkání mezi Přerovem nad Labem a B mužstvem Bohemie Poděbrady dorazilo neuvěřitelných 180 fanoušků, nejspíše šlo o největší diváckou návštěvu v této sezóně okresního přeboru Nymburk.

 

Domácí hráči rozhodně nebyli favority, ale potřebovali body jako sůl, a tak je k jejich zisku příchozí hnali svým skandováním. Domácí hráči se jim za to vskutku odvděčovali. Nebývale hýřili aktivitou a neúnavným talentovaným mladíkům z Poděbrad byli po fyzické stránce vyrovnaným protivníkem.

 

Domácím se navíc dařilo i fotbalově. Byli schopni podržet míč, přihrát si a dostávat se do šancí, zatím co Poděbradští měli s kombinací opravdu problémy a často zbytečně přicházeli o balón. Když už se dostali do šancí, nedokázali je pořádně zakončit, a tak byl brankář Milan Valenta v prní půli bez práce.

Rozhodl Prokeš

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn, ačkoli bylo jasné, že na poděbradské hře by se jistě mělo něco změnit.

 

I po přestávce se však hostům nedařilo ani v těch nejzákladnějších herních úkonech a většinu času se míč pohyboval kolem středového kruhu. Už se mohlo zdát, že drama nebude mít vítěze, ale v 78. minutě poslal domácí do vedení Josef Prokeš. Šanci Poděbrad na vyrovnání vzápětí snížila sporná červená karta, kterou viděl mladý záložník Vojtěch Uher, aniž by byl předtím potrestán žlutým napomenutím.

 

V početní nevýhodě se již hosté na srovnání skóre nevzmohli, a tak tři body zůstaly doma.

 

Za fotografie děkujeme Markétě Stiborové.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Markéta Stiborová (fotografka): Tentokrát to byla hrůza pohledět, zápas se klukům nepovedl ani trochu. Nedokázali si nahrát a nedali ani ty největší šance včetně penalty. Nepomohla nám ani sporná červená karta. Z porážky se musíme oklepat a soustředit se na další utkání.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - F. Skuhravý [-] , D. Hallík [-] , M. Forejt [-] (69. T. Vodička [-] ) - L. Bokšay [-] , L. Palas [-] , J. Souček [-] , J. Kolenský [-] - J. Prokeš [-] (88. J. Halbich [-] ) , M. Šenkýř [-] (57. R. Kupka [-] ) - J. Melichar [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - P. Stibor [-] , R. Brtna [-] , F. Souček [-] (57. M. Čermák [-] ) - J. Archalous [-] , V. Uher [-] , O. Soukup [-] , O. Bareš [-] , M. Erben [-] - Š. Šendera [-] (69. D. Buldra [-] ) , O. Martínek [-]

ŽK: 22. M. Šenkýř , 55. J. Souček - 44. Š. Šendera , 80. J. Archalous . ČK: 80. V. Uher .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: VOKOUN Zbyněk - HAVLAS Petr, VOLF Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jan Hendrych
Tip experta: výhra hostů

Běhaví hráči z Poděbrad by měli Přerovské snadno přehrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Verim ve výhru poděbrad

Tip: výhra hostů