Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seletice nastoupily jen v 9 hráčích


Branky


9

Všejanští si připsali hladké vítězství, když přejeli 9 hráčů Seletic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli snadnou práci

Již od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude favoritem. Seletice totiž nedaly doromady základní jedenáctku a nastoupily jen v devíti hráčích.

 

Jan Truksa se snažil svým svěřencům vštípit, aby si nepustili do hlav svou početní výhodu a hru příliš nezpomalovali, přesto jeho svěřenci chvílemi působili laxně. Na vše měli příliš času, a tak jednotlivci příliš dlouho drželi míč a vymýšeleli zbytečně složitá řešení, přesto šance přibývaly. Neprve přišla v 10. minutě střela nad břevno, párkrát pak zradila nepřesná finální přihrávka.

 

Ve 20. minutě se ale ve vápně pohledným manévrem zbavil svého stážce Nastoupil a krásnou vnější šajtlí poslal míč od tyčky do brány. Následně zahodil dvě velké šance aktivní Šváb, načež se prosadil jeho spoluhráč z útoku Hanuš, který skóroval po kličce brankáři.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Hosté přidali další tři branky

O poločase stáhl Jan Truksa ze hry kapirána Tomáše Šáfra, jehož nahradil mladším Štrbíkem, hned v úvodu druhé půle pak ještě vystřídal Petra Boušku za střelce úvodní branky Nastoupila.

 

Hosté nadále měli vývoj zápasu pevně v rukou a nerozhodilo je ani několik protiútoků Seletic - ty vždy stihla zastavit obrana a brankář Miech si nesáhl na míč. Třetí gól hostů vstřelil Krupička svým třetím jarním zásahem z přímého kopu. Čtvrtý gól dal Hanuš, který dostal míč zády k brance, otočil se a chladnokrevně zakončil.

 

Skóre pak v 81. minutě uzavřel střídající Petr Bouška po zpětné přihrávce. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): Zápas pozbyl vinou domácích, kteří nastoupili jen v 9, na atraktivitě. Seletice nebyly schopné dostat se k jediné střele. Naši kluci si na začátku pustili do hlavy svou početní výhodu, což jsem nechtěl, ale přesto pro ně byl takovýto sok bez problému. Vyzdvihl bych asi jen dvougólový výkon Hanuše.



Sestavy


Seletice
M. Dudla [-] - J. Kulhánek [-] , L. Kulhánek [-] , F. Šostý [-] , M. Najman [-] , J. Mareš [-] , M. Vojtěch [-] , T. Hopp [-] , D. Čech [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - l. Nastoupil [-] (50. P. Bouška [-] ) , L. Krupička [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-] (46. M. Štrbík [-] ) , L. Hofírek [-] , M. Hanuš [-] , M. Šváb [-] , P. Novák [-] , J. Říha [-] , M. Nápravník [-]

ŽK: 50. T. Hopp , 64. J. Kulhánek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Martin - POHL Richard (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Klaus

Expert: Jan Hendrych
Tip experta: výhra hostů

Všejanům se teď hodně daří a měly by zápas zvládnout.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vyrovnaný zápas ale domácí to zvládnou

Tip: výhra hostů