1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2019 18:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemii Poděbrady B proti Semicím chybělo štěstí


Branky


6

Ve 21. kole se střetla B mužstva Bohemie Poděbrady a AFK Sokol Semice. Rozešla se smírně, když oba góly zápasu padly hned v jeho úvodních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měli domácí

Mladí poděbradští hráči šli do zápasu jako favorité a chtěli potvrdit vydřené vítězství z předchozího týdne, kdy i bez přispění hárčů A mužstva porazili v napínavé přestřelce Seletice.

 

Do zápasu i tentokrát vykročili nejlepším možným způsobem, když se již v 5. minutě prosadil útočník Vojtěch Uher. Hosté pak ale - ačkoli neměli příliš ze hry - dokázali velmi brzy vyrovnat brankou ostrostřelce Davida Houšky.

 

Poděbradští mladíci následně měli ze hry více a snažili se dostat se zpět do vedení, ale výborně chytající brankář Tomáš Zemánek si už s každou střelou mířící mezi tři tyče poradil. Do kabin se tak šlo za remizovéhostavu.

Ve druhé půli branka nepadla

O poločase provedli oba trenéři po jedné změně, obraz hry však zůstal stejný. Nadále dominovali domácí a zdálo se, že hostům příliš nesvědčí umělá tráva, na níž nejsou na rozdíl od Poděbradských zvyklí.

 

Domácí dokázali dobře kombinovat i vyhrávat souboje jeden na jednoho, po hodině hry navíc začali ne tak mladí a fyzicky připravení hráči Semic fyzicky odpadat a tempo domácích už vůbec nestíhali. Stejně jako v první půli ale výborně zachytal brankář Zemánek, který byl jednoznačně nejlepším semickým mužem na place. Hlavně díky němu Semice remízu 1:1 udržely a připsaly si cenný bod.

 

Za fotografie děkujeme Markétě Stiborové.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Markéta Stiborová (fotografka): Výsledek je jednoznačnou ztrátou. Naši kluci byli rychlejší a měli mnoho šancí, ale hostující gólman je vychytal. Nepomohlo nám ani to, že Semičtí od 60. minut šlapali vodu. Chybělo nám štěstí, hosté jej naopak měli nezaslouženě mnoho. Doufám, že za týden v Přerově se nám bude dařit lépe.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - O. Bareš [-] , R. Brtna [-] , M. Erben [-] , P. Stibor [-] - J. Archalous [-] , T. Kubánek [-] (46. Š. Šendera [-] ) , O. Soukup [-] , R. Lacina [-] - V. Uher [-] , O. Martínek [-] -

AFK Sokol Semice B
T. Zemánek [-] - D. Houška [-] , V. Semrád [-] , Z. Vorlíček [-] , L. Blažek [-] , D. Šimek [-] , D. Martínek [-] (46. F. Krejčík [-] ) , J. Bošina [-] , M. Brynych [-] , V. Kavka [-] , M. Kůrka [-]

ŽK: 72. D. Šimek .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: Hlavička Pavel - NEPOVÍM František, ČERNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích