Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty daly Opočnici bůra


Branky


12

Kostomlaty ve druhé půli deklasovaly Opočnici a připsaly si vítězství rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zápas vlažně

Do utkání hraného před slušnou návštěvou 80 diváků vstoupili favorizovaní domácí ve velmi vlažném tempu. Sice měli míč na svých kopačkách a kontrolovali tempo hry, ale nevytvářeli si příliš šancí a naopak k nim někdy vybídli hosty, když lehkovážnou kombinací zbytečně přišli o balón. Útočnící posledního celku tabulky však žádnou z těchto lehkomyslností gólem nepotrestali.

 

Kostomlatští se však ve druhé polovině prvního dějství už do tempa dostali a vytvořili si patřičný tlak, který vygradoval sérií standardních situací a nakonec i vyústil v úvodní branku, jíž vstřelil ve 41. minutě Jiří Novák. Díky ní se domácí uklidnili a šli do kabin v lepší pohodě.

Hned v úvodu druhého poločasu se vedení domácích zdvojnásobilo, když se v 52. minutě prosadil Lukáš Vorlíček. O vítězi se tak zdálo být takřka rozhodnuto, ale hladoví domácí samozřejmě chtěli přidat další branky, jimiž by si vítězství pojistili. Nedařilo se jim ale udržet míč ve středu hřiště a silně se trápili s kombinací.

 

Kostomlatští opět zbytečnými nepřesnostmi ztráceli míč, a tak se pak museli vracet do obrany, aby je rychlí útočníci Opočnice nepotrestali. Nakonec se ale domácí brankostroj rozjel a v závěrečné čtvrthodině se prosadili domácí Hájek a dvakrát Neagu a hostující Aleš Pivný.

 

Zápas tak skončil rozdílem třídy, ale nedá se říct, že by poslední Opočnice podala vyloženě špatný výkon.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc (trenér): Zápas jsme měli pod kontrolou celou dobu, ale nezačali jsme moc dobře a i později jsme hráli příliš lehkovážně. Skóre mohlo být klidně nějakých 8:4.




Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - J. Čepek [-] , J. Novák [-] , L. Vorlíček [-] , M. Sporiš [-] , M. Pavlíček [-] (76. D. Hájek [-] ) , M. Janáček [-] (85. J. Mýto [-] ) , J. Šnajdr [-] (67. P. Janata [-] ) , M. Zalabák [-] , K. Neagu [-] , P. Dvořák [-]

Opočnice
V. Strejček [-] - F. Bradna [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] - J. Jambor [-] , J. Potůček [-] , J. Potůček [-] , . Yurchenko [-] - D. Dej [-] (46. P. Sixta [-] ) , V. Kravchuk [-] -

ŽK: 68. P. Janata , 74. M. Janáček - 21. D. Dej .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PIKNER Roman - JENÍK David, SUCHÁNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Klaus

Expert: Vít Caudr
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a s poslední Opočnicí vysoko vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích