Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 16:30

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev po dramatickém závěru porazila Bohemii Poděbrady B


Branky


7

Druhá Jíkev tentokrát už bodovala naplno, když porazila B mužstvo Bohemie Poděbrady brankou vstřelenou v samém závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Archalous dal gól do šatny

Jíkvi se v úvodu jara vůbec nedařilo. Její gólostroj se zasekl a s tím přišly i nečekané ztráty bodů. Toto nepříznivé období se její hráči pokusili utnout v zápase s Bohemií Poděbrady B, který se oproti původnímu plánu odehrál jako jediné utkání souteže již v sobotu.

 

Tento "předkrm" se musel divákům líbit již od první minuty. B mužstvo Bohemie je známé svým velmi nízkým věkovým průběrem a tito mladí hráči ukázali i v Jíkvi, že mají rychlost, výdrž i chuť rvát se o body ze všech sil. Hosté tak proti útočnému soupeři nebyli zbytečně zalezlí a na obě strany se hrál ofenzivní fotbal. Obě strany dokázaly v rychlosti kombinovat a zároveň se hráči nevyhýbali ani soubojům jeden na jednoho. Oba brakáři si zachytali a do kabin se šlo za spravedlivého remízového stavu, když na Fichtnerův gól z poloviny prvního dějství odpověděl ve 44. minutě Archalous.

Rozhodl Beneš

O poločase vystřídal hostující trenér, který nahradil svého nejstaršího svěřence v poli Radka Lacinu obdobně zkušeným Ondřejem Barešem. Obraz hry se nezměnil ani po přestávce, obě strany se draly za vítězstvím a zároveň zbytečně neotevíraly obranu.

 

Po hodině hry vrátil domácím vedení David Veselý. Poděbrady postupně prostřídaly a poslaly na hřiště všechny mladíky ze střídačky, kteří takto čerství domácím obráncům hodně zatápěli. Spolu s tím přišlo i vyrovnání na 2:2, které opět obstaral Jaroslav Archalous.

 

Zdálo se, že by remízela byla zasloužená a že jí zápas také skončil, ale v 88. minutě poslal domácí do vedení Marek Beneš a hosté již nestihli odpovědět. Atraktivní a napínavé utkání tak skončilo jíkevskou výhrou. Bohemia B si může v příštím kole spravit chuť proti Kostelní Lhotě, Jíkevští pojedou do Kovanic.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Mladý běhavý soupeř nepřijel hrát zákopovou válku, a tak se hrálo velmi pohledné utkání. Sice jsme nepředvedli úplně nejlepší fotbal, ale už jsme opravdu potřebovali vyhrát a hráči k zápasu přistoupili velmi dobře, snaha byla patrná. Spálili jsme spoustu tutovek, ale dotáhli jsme to k vítěznému konci, za což jsem moc rád.




Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - O. Winter [-] , T. Debnár [-] , T. Fichtner [-] , M. Beneš [-] , J. Tomášek [-] , D. Veselý [-] , S. Haluška [-] , M. Kóňa [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - O. Martínek [-] (67. D. Buldra [-] ) , J. Archalous [-] , Š. Šendera [-] (82. M. Arežina [-] ) , O. Soukup [-] (60. P. Najmon [-] ) , T. Kubánek [-] (76. P. Peklák [-] ) , R. Lacina [-] (46. O. Bareš [-] ) , F. Souček [-] , M. Čermák [-] , R. Brtna [-] , P. Stibor [-]

ŽK: 37. J. Mamurov , 38. T. Fichtner , 86. T. Debnár - 76. J. Archalous .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlas Petr - KUBEČKA Matěj, ČERNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů