Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev padla i v Hrubém Jeseníku


Branky


9

Mužstvu Jíkve, které v podzimní polovici sezóny předvádělo krásný ofenzivní fotbal, se na úvod jara vůbec nedaří. Jeho krize se pak ještě prohloubila, když nečekaně prohrálo na hřišti Hrubého Jeseníku vysoko 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubý Jeseník, který je zatím jako téměř každoročně horkým adeptem na sestup, se utkal s druhým mužstvem tabulky Jíkví před skvělou návštěvou 120 diváků.

 

Domácí hráči vstoupili do zápasu nečekaně dobře, když proti favoritovi otevřeli skóre, a to již ve 3. minutě, kdy se povedlo skórovat útočníkovi Jiřímu Rieszovi. Jak se dalo očekávat, hráči Hrubého Jeseníku se zatáhli všichni za míč a spíše než aby se snažili svého soupeře ještě více nalomit další brankou, snažili se především neinkasovat. Ofenzivní hráči Jíkve dlouho kombinovali před jejich pokutovým územím, ale do střeleckých pozic se příliš nedostávali.

 

Druhou branku zápasu přinesla 20. minuta, kdy se po kuriózní situaci prosadil Marek Šnajdr, jehož poslal do samostatného úniku sudí Černý, jemuž se míč zamotal mezi nohama.

 

Do konce poločasu měly převahu Jíkevští, ale do větších šancí se nedostávali.

Domácí vedení udrželi

O poločasové přestávce neprovedl střídání ani jeden z trenérů. Stejně jako v prvním dějství se hned v úvodu poločasu opět střelecky prosadil Jiří Riesz, který využil špatné rozehrávky v jíkevské obraně a následně si poradil s brankářem Vítem Caudrem. Obraz hry se oproti první půli vůbec nezměnil - hráči Jíkve byli nadále více na balónu a poctivě se snažili s třígólovým mankem něco udělat, ale tvrdí obránci Hrubého Jeseníku je pustili na dostřel Puldovy brány jen zřídka.

 

První jíkevská branka tak přišla až v 70. minutě, kdy se prosadil Tomáš Fichtner. Čas hostům rychle ubíhal a když už bylo téměř jasné, že na body nedosáhnou, vítězství domácích ještě pojistil svým gólem Roman Procházka.

 

Jíkev má po této porážce na druhém místě náskok už jen jednoho bodu, Hrubý Jeseník se pak ocitl mimo sestupové pozice.



Ohlasy k zápasu



Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): I tentokrát jsme hráli do házenkářské obrany a bohužel jsme si nechali dát opravdu hloupé góly. Na tři jsme soupeři namazali my, na další pak neuvěřitelným způsobem rozhodčí, který nám odebral míč při útoku. Soupeře jsme sice přehráli, ale šance jsme neměli. Individuálně jsme hráli špatně, i já. Domácí podřídili vše výsledku a zaslouženě vyhráli. Jediným pozitivem je, že to ani naši hráči z Prahy nevzdali a hráli bez velké frustrace až do konce.



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - O. Rybín [-] (80. S. Šmelhaus [-] ) , J. Riesz [-] , D. Pulda [-] , R. Procházka [-] , V. Pivec [-] , P. Kozák [-] (36. P. Čepička [-] ) , M. Ott [-] , M. Šnajdr [-] , P. Zdobinský [-] (86. M. Rys [-] ) , R. Stránský [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - T. Debnár [-] , T. Fichtner [-] , M. Beneš [-] , K. Opelka [-] , J. Tomášek [-] , D. Veselý [-] , S. Haluška [-] , M. Kóňa [-] , M. Macek [-] , J. Mamurov [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Černý Martin - BUREŠ Jaroslav, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů