1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semická rezerva překvapila výhrou v Kostomlatech


Branky


9

Jedním z největších překvapení 17. kola se stalo vítězství semické rezervy v Kostomlatech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O půli vedli domácí

Zápas mezi Kostomlaty a B mužstvem Semic se hrál před devadesátkou diváků, kteří pravděpodobně většinou věřili ve výhru domácího mužstva. Však bylo jakožto třetí tým tabulky v konfrontaci s jedním z největších adeptů na sestup jasným papírovým favoritem.

 

Již od úvodního hvizdu sudího Františka Nepovíma však bylo jasné, že zápas nakonec tak jednoznačný nebude. V úvodu utkání působila mužstva velmi vrovnaně. Nehrál se příliš pohledný fotbal, hráči nedokázali podržet míč a zbytečně jej ztráceli. Hra tak byla spíše o nákopech a soubojích.

 

Bezbrankové skóre nakonec prolomil svou brankou v polovině prvního dějství Martin Zalabák, který poslal favority do vedení. Do přestávky se již obraz hry moc nezměnil. Oba brankáři museli předvést několik zákroků, ale už neinkasovali.

Hosté skóre otočili třemi góly

Do druhého poločasu vstoupili domácí velmi vlažně, za což byli po zásluze potrestáni. Hosté zahájili druhou půli aktivním vysokým napádáním, jímž svého soupeře zaskočili, a dostávali se do šancí.

 

Již v 55. minutě se podařilo srovnat skóre Josefu Procházkovi, který se dostal na hřiště ve 13. minutě místo zraněného záložníka Františka Krejčíka. Ani inkasovaná branka domácí neprobrala a hosté byli rázem na koni. Skóre otočili z pokutového kopu, který proměnil kapitán Jaroslav Bošina. Vítězství nakonec semické rezervě pojistil v 84. minutě svým druhým gólem mladičký útočník Josef Procházka.

 

Semice B si tak připsaly velmi důležité 3 body, které v boji o udržení se v soutěži jistě budou znamenat hodně. Naopak Kostomlaty se porážkou připravily o možnost dostat se hned před druhou Jíkev, která též prohrála.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc (trenér): Jsem hodně naštvaný. V prvním poločase jsme hráli ještě trochu s nasazením a myšlenkou, po změně stran však mužstvo asi podlehlo nějakému sebeuspokojení a předvádělo stereotypní, bezduchý výkon, za což jsme byli rychlými mladými útočníky po zásluze potrestáni.




Sestavy


Sokol Kostomlaty
T. Dvořák [-] - J. Čepek [-] , L. Vorlíček [-] , R. Novák [-] , M. Sporiš [-] , M. Pavlíček [-] (70. M. Zinek [-] ) , M. Janáček [-] , J. Šnajdr [-] , M. Zalabák [-] , M. Šulc ml. [-] (83. J. Vlach [-] ) , J. Novák [-]

AFK Sokol Semice B
P. Málek [-] - D. Houška [-] , J. Hylmar [-] , P. Macháček [-] , P. Langer [-] , F. Procházka [-] , F. Krejčík [-] (13. J. Procházka [-] ) , J. Bošina [-] , M. Bubeník [-] , M. Kůrka [-] , V. Semrád [-]

ŽK: 77. L. Vorlíček .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Nepovím František - BLÁHA Adam, VOLF Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích