1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemii Poděbrady B stačil na vítězství jediný gól


Branky


9

Bohemia Poděbrady B porazila brzkou brankou Všejany 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se Archalous

Padesátka příchozích diváků mohla během prvního poločasu sledovat pohledný fotbal. Mladičké domácí mužstvo se snažilo držet míč na zemi a s patřičnou rychlostí kombinovat bez zbytečných nákopů. Na tento styl hry se podařilo přistoupit i Všejanským, a tak bylo na co se dívat.

 

V první šanci zápasu domácí útočník střelou z první vysoko přestřelil bránu. Po chvíli se po krásné Hanušově přihrávce řítil sám do zakončení Štrbík, který sice obešel brankáře, ale díky skvělému skluzu obránce se mu skórovat nepovedlo. Během pár minut pak Štrbík zahodil další dvě velké šance. Následně nastřelily Poděbrady tyč a brzy se po přihrávce z levé strany prosadil prudkou střelou domácí Archalous.

 

Další velkou šanci zahodil smolař zápasu Štrbík, jehož metr před bránou trefil do kolene míč prudce centrovaný z rohového kopu, načež se odrazil nad břevno. Těsně před přestávkou zahodili ještě dvě velké příležitosti domácí.

Hosté dohráli v deseti

O poločasové přestávce provedl střídání domácí trenér, který nahradil Ondřeje Soukupa Michalem Erbenem. I po změně stran se hrálo vyrovnaně, ale už více na středu hřiště, velkých šancí příliš nepřibývalo.

 

Zajímavým okamžikem byla až červená karta pro všejanského středopolaře Luboše Nastoupila, který podruhé stáhl rukou unikajícího domácího hráče. I v deseti hráčích se hosté statečně drali vpřed a snažili se o vyrovnání, několikrát je pak znamenitě podržel brankář Lukáš Miech a jednou je zachránilo až břevno. Vyrovnání pak měl na kopačce Patrik Novák, ale brankář Jakub Málek jeho střelu s potížemi vytáhl na roh.

 

Domácí tak už vítězství 1:0 udrželi. Potvrdit jej mohou za týden proti silné Jíkvi, které se však na jaře zatím vůbec nedaří. Všejany se utkají s Kovanicemi.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): Dle mého názoru šlo o zajímavé a velmi pohledné utkání. Domácí jej zvládli lépe a já jim gratuluji ke třem bodům. Myslím, že jsme podali dobrý výkon a nemáme se za co stydět. Jmenovitě bych vyzdvihl hlavně Miecha, Nápravníka a Hanuše. Trojice rozhodčích odřídila utkání bez problému.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - O. Martínek [-] (89. M. Arežina [-] ) , Š. Šendera [-] (79. D. Buldra [-] ) , J. Archalous [-] , O. Soukup [-] (46. M. Erben [-] ) , T. Kubánek [-] (59. P. Peklák [-] ) , V. Uher [-] , F. Souček [-] (71. M. Čermák [-] ) , J. Voříšek [-] , R. Brtna [-] , P. Stibor [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Novák [-] (76. D. Říha [-] ) , P. Bouška [-] , J. Náhlovský [-] , J. Říha [-] , l. Nastoupil [-] , M. Štrbík [-] , M. Nápravník [-] , M. Hanuš [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-]

ŽK: 34. P. Stibor , 43. J. Archalous , 74. Š. Šendera - 43. J. Říha , 55. l. Nastoupil , 68. T. Šáfr , 89. P. Bouška . ČK: 67. l. Nastoupil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - MOJŽÍŠ Marek, HLAVIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů