1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněžice daly vítězný gól v deseti hráčích


Branky


61. J. Balcar - 12. M. Kohout , 76. M. Kohout
9

Jíkev přišla o důležité body, když prohrála s Kněžicemi 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá Jíkev prohrála minulý týden ve šlágru kola s lídrem tabulky Slovanem Poděbrady B 3:0, ačkoli jej přehrávala, a tak si chtěla spravit chuť proti dalšímu těžkému soupeři Kněžicím. Hrálo se na poměrně špatně připraveném, tvrdém hřišti před šedesátkou diváků.

 

Více na míči byli domácí borci, kteří však zdaleka nepůsobili jako mužstvo, které nastřílelo z týmů v okresním přeboru suverénně nejvíce branek. Jeho hráči útočili do plných a zdáli se být velmi pasivní. Míč si předávali pomalu, uchylovali se k sólování a než mohli využít momentu překvaení, kněžická obrana se vždy stihla posunout a zorganizovat. Zataženým hostům nezbývalo než spoléhat na protiútoky a právě ty se ukázaly jako účinná zbraň - gól Mariana Kohouta ze 12. minuty byl jedinou brankou, která v první půli padla, a vůbec nevadilo, jak málo času Kněžičtí na útočné polovině strávili.

Kněžice daly vítězný gól v deseti

Do druhého poločasu šla obě mužstva beze změn v sestavě. Obraz hry se příliš nezměnil. Jíkevští byli nadále více u balónu, ale byli bezzubí, brankáře Vladimíra Pohořala takřka neprověřili. Nakonec se jim však podařilo v 61. minutě skóre přeci jen vyrovnat, když se prosadil Jan Balcar.

 

Po této brance se pustil do hádky s rozhodčím hostující Petr Pařízek, který pak viděl druhou žlutou kartu. Dalo by se čekat, že se proti deseti hráčům jíkevská ofenziva rozjede na plné obrátky a domácí strhnou zápas na svou stranu, opak však byl pravdou. Nejen že domácí další gól nepřidali, ale v 76. minutě se podruhé prosadil Marian Kohout, a rozhodl tak o vydřeném kněžickém vítězství 1:2.

 

Za týden si může Jíkev spravit chuť proti Hrubému Jeseníku, Kněžice se pak doma utkají s Kostelní Lhotou.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Vít Caudr (hrající trenér): Utkání jsme si prohráli sami, pasivitou, tvrdším hřištěm, minimálním nasazením. Hrajeme neustále do plných a bohužel příliš pomalu. Soupeři jsou organizovaní a spoléhají na rychlý přechod do útoku. Za mě velké zklamání, někteří mají špatný přístup ke kolektivu, zápasy si pak prohráváme úplně zbytečně. Přijít takhle o body, když soupeř hraje o deseti, je umění.




Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - D. Tancibudek [-] (77. J. Schubert [-] ) , O. Winter [-] , J. Balcar [-] , K. Opelka [-] , J. Tomášek [-] , D. Veselý [-] , S. Haluška [-] , M. Kóňa [-] , M. Macek [-] (81. L. Carboch [-] ) , J. Mamurov [-]

Kněžice
V. Pohořal [-] - P. Hochmal [-] , P. Šorm [-] , D. Šefara [-] , J. Sedláček [-] , R. Sedláček [-] , J. Kalužík [-] , V. Šorm [-] , D. Tichý [-] (58. L. Dufek [-] ) , M. Kohout [-] , P. Pařízek [-]

ŽK: 70. M. Macek - 30. P. Pařízek , 45. P. Šorm . ČK: 62. P. Pařízek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - ČERNÝ Roman, KNÍŽEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích