O. Kubina 11.
J. Král 70. (p.)
J. Král 80.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovanickou výhru zajistil Jaroslav Král


Branky


11. O. Kubina , 70. J. Král (p.) , 80. J. Král - 43. M. Řehák
9

Utkání Kovanic s Bohemií Poděbrady B směřovalo k remíze, ale v poslední dvacetiminutovce jej zvrátil svými dvěma brankami ve prospěch domácích Jaroslav Král.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Kubina

Stejně jako v minulém kole hrály Kovanice před úžasnou diváckou návštěvou, tentokrát mělo jít o 121 příznivců. Ti hnali své mužstvo za vítězstvím a již v 11. minutě se mohli radovat z první branky svých oblíbenců, když se prosadil Ondřej Kubina, který svým únikem zakončeným střelou k tyči zaslouženě potvrdil kovanický tlak z úvodu zápasu.

 

Hosté se však z inaksované branky rychle oklepali a začali přebírat iniciativu, brzy již udávali tempo hry. Byli rychlejší, drželi balón a překvapení domácí, kteří byli všude pozdě, se vůbec nedokázali dostat zpět do hry a museli se stáhnout do defenzivy. Jednoznačný tlak hostujícího celku nakonec přinesl vyrovnání skóre, když se krátce před přestávkou prosadil obránce Michael Řehák.

 

Do kabin tak šli v lepším rozpoložení poděbradští hráči.

Rozhodl Král

O poločasové přestávce vystřídal trenér hostí, který nahradil záložníka Ondřeje Soukupa dalším mladíčkem Františkem Součkem. Během přestávky se povedlo domácím hráčům uklidnit se a do druhého dějství již vstoupili s větší jistotou a rozvahou.

 

Dařilo se jim hrát s hosty naprosto vyrovnanou partii a dalo se čekat, že některé mužstvo strhne vítězství na svou stranu. Šance byly na obou stranách a nakonec to byli Kovaničtí, kdo šel v 70. minutě do vedení, když byla po faulu na Petra Kuklu nařízena penalta, již s přehledem proměnil Jaroslav Král. V 80. minutě pak šel právě Král po chybě poděbradské obrany sám na brankáře Ondřeje Kašpara, jehož s přehledem obešel a zavěsil do prázdné brány.

 

V závěru hosté v zoufalé snaze vyrovnat otevřeli obranu, ale žádné šance si nevytvořili, naopak je ještě podržel brankář.



Ohlasy k zápasu


FK Kovanice
Lukáš Kout (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře a dali jsme gól. Ten však soupeře nabudil a my jsme až do konce poločasu byli všude pozdě, což nás stálo vedení. Naštěstí se nám podařilo ve druhé půli strhnout vítězství na naši stranu góly Krále, který je pro mě díky nim hráčem zápasu.




Sestavy


FK Kovanice
V. Lorenc [-] - O. Kubina [-] (67. J. Kuzďas [-] ) , J. Král [-] , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] (39. R. Kopecký [-] ) , J. Černý [-] (64. J. Jelínek [-] ) , M. Krejčík [-] , M. Vagenknecht [-] , L. Krejčík [-] , M. Stránský [-] (56. A. Hobort [-] ) , P. Suchý [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Kašpar [-] - O. Bareš [-] , J. Voříšek [-] , R. Brtna [-] , M. Řehák [-] - P. Stibor [-] , V. Uher [-] , O. Soukup [-] (46. F. Souček [-] ) , R. Lacina [-] (70. M. Čermák [-] ) - J. Archalous [-] , O. Martínek [-] (61. D. Buldra [-] ) -

Hráči zápasu: J. Král .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KURKA Miloš - SOUKAL Jakub (N), BĚLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích