Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany si smlsly na Hrubém Jeseníku


9

Hráči Sokolu Všejany si zastříleli, když Hrubý Jeseník smetli 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štrbík se trefil v první minutě

Všejanští hráči šli do zápasu s chutí odčinit poražku z podzimního ukání, kdy v Hrubém Jeseníku přes jednoznačně lepší výkon prohráli. Do zápasu se tak pustili po hlavě, což jim vyneslo úvodní gól již v 1. minutě. Po kombinaci na pravé straně hřiště a následné přihrávce do vápna se prosadil Milan Štrbík.

 

Všejanští hráli přesně tak, jak Jan Truksa nakázal - od začátku si vytvářeli velký tlak, dávali míč rychle od nohy a vyvarovali se postupné rozehrávky, zkrátka šli za vítězstvím. Již v 7. minutě své vedení zdvojnásobili, když se po centru z pravé strany prosadil střelou z první Luboš Nastoupil.

 

Další branka domácích přišla hned ve 12. minutě, kdy se ve vápně skvěle zorientoval Štrbík. Zápas se zdál být rozhodnutý. Všejanští byli do konce poločasu nadále lepší, ale čtvrtý gól nedali, ačkoli k němu měli blízko. Velkou šanci zahodil Putorík, Bouška pak trefil tyč. Hosté zahrozili jen z několika standardních situací a po jednom rohovém kopu trefili břevno.

Nastoupil završil hattrick

O poločasové přestávce nevystřídal ani jeden z trenérů. Převaha domácího mužstva pokračovala, další gól přidal Nastoupil a střídající Patrik Novák nastřelil brankovou konstrukci. Bůra daly Všejany v 68. minutě, kdy se na zadní hlavičkou po rohovém kopu prosadil Josef Říha.

 

V 86. minutě trefil Nápravník krásnou střelou břevno, načež obránci znemožnili nedovoleným zákrokem snadnou dorážku střídajícímu Tomáši Šáfrovi. Trenér Jan Truksa poslal na exekuci pokutového kopu Nastoupila, aby završil hattrick. Mladičký brankář Stanislav Šmelhaus dokázal penaltu vyrazit, Nastoupil však poslal míč za jeho záda alespoň dorážkou.

Nakonec se prosadil po centru Nápravníka pohotovu střelou Náhlovský. Skóre se tak zastavilo na hodnotě 7:0. Všejany Jeseník deklasovaly a za týden se mohou pokusit o podobmý výkon proti Bohemii Poděbrady B, Hrubý Jeseník se pak utká s Jíkví.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): Šlo o "pomstu" za podzimní utkání, kdy jsme s Hrubým Jeseníkem prohráli, i když to snad nešlo. Do puntíku jsme splnili, co jsme si před zápasem řekli, za vítězstvím jsme šli od první minuty. Menší výtku bych poslal jen směrem k rozhodčímu, který netrestal vulgarity, jimiž se hosté během zápasu navzájem častovali.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Štrbík [-] , P. Bouška [-] (78. T. Šáfr [-] ) , J. Náhlovský [-] , l. Nastoupil [-] , J. Říha [-] , M. Nápravník [-] , L. Hofírek [-] , M. Hanuš [-] , J. Putorík [-] , L. Michl [-] (60. D. Říha [-] )

Hrubý Jeseník
S. Šmelhaus [-] - T. Kučera [-] (79. T. Rais [-] ) , P. Čepička [-] , P. Stránský [-] , P. Sabol [-] , T. Hurych [-] , M. Ott [-] , M. Šnajdr [-] , P. Zdobinský [-] , R. Stránský [-] , J. Riesz [-]

ŽK: 76. P. Bouška - 71. P. Sabol , 89. T. Rais .
Hráči zápasu: l. Nastoupil , L. Hofírek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - BLÁHA Adam, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích