P. Šorm 15.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany se na Kněžice bodově nedotáhly


Branky


7

V souboji výkonostně podobných týmů se střetly Kněžice se Všejany, na něž Kněžice měly dvoubodový náskok. Diváci viděli svižný zápas s výsledkem 1:1, na dvoubodovém náskoku se tak nic nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Pavel Šorm

Do zápasu šla obě mužstva s vědomím jeho důležitosti pro vzájemné postavení v tabulce - Kněžice měly před utkáním na  Všejany jen dvoubodový náskok.

 

Hrálo se na špatně připraveném hřišti, přesto si hráči s odskoky míče radili dobře. Od začátku byli lepší vysoce aktivní fotbalisté hostí, kteří neúnavně napadali soupeřovu rozehrávku a byli lepší i v dovednostech s míčem. Již v 10. minutě si hosté vypracovali velkou příleřitost k otevření skóre, Hanuš však po Štrbíkově akci přestřelil.

 

Kněžice spoléhaly především na protiútoky a v 15. minutě úspěšně využily soupeřovy ztráty míče. O úvodní gól zápasu se postaral Pavel Šorm. Zaskočení hosté na chvíli vypadli z tempa, ve 25. minutě ale dokázal skóre srovnat Štrbík, načež začali Všejanští znovu udávat tempo hry. Do poločasu však další branka nepadla.

Druhý poločas branku nepřinesl

O poločasové přestávce vystřídal jen trenér hostí Jan Truksa, který nahradil Lubomíra Hofírka Lukášem Michlem.

Ve druhé půli se hra vyrovnala a nejprve nebyl uznán gól domácím, poté i hostům - Hanušovi, který po krásné akci uklidil míč do prázdné branky, byl odmáván a odpískán offside.

Následně si vypracovaly ještě několik velkých šancí Všejany. Štrbíka po jeho samostatném úniku skvěle vychytal brankář Miroslav Michl, nevyšla ani rána Putoríka, který po rohovém kopu napálil odražený balón. Slibnou střelou  ze standardní situace se prezentoval střídající David Hejduk, ale ani ten neuspěl. V samém závěru selhal při svém úniku znovu Štrbík.

Své šance měli i domácí, ale oni nedokázali utkání zvrátit na svou stranu. Zápas tak skončil 1:1 a mezi mužstvy zůstal v tabulce rozdíl dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: Před zápasem bychom bod asi brali, ale troufám si říct, že jsme si zasloužili vyhrát. Velice dobře jsme napadali soupeřovu rozehrávku, byli jsme lepší na míči a vytvořili jsme si mnoho brankových příležitostí. Soupeř spoléhal na rychlé protiútoky a jeden mu vyšel. Výborně zápas odřídil sudí Myška, který dokázal pískat zcela bez chyb i přes nadávky domácích fanoušků.



Sestavy


Kněžice
M. Michl [-] - T. Brzák [-] (25. D. Tichý [-] ) , P. Šorm [-] , M. Kohout [-] , J. Sedláček [-] , R. Sedláček [-] , D. Šefara [-] , V. Šorm [-] , P. Pařízek [-] , F. Vincour [-] , L. Dufek [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Nápravník [-] , L. Hofírek [-] (46. L. Michl [-] ) , T. Šáfr [-] , J. Putorík [-] , L. Krupička [-] , l. Nastoupil [-] , M. Hanuš [-] , P. Novák [-] (73. D. Hejduk [-] ) , M. Štrbík [-] , J. Říha [-]

ŽK: 26. V. Šorm , 67. P. Šorm , 87. D. Šefara , 87. M. Michl - 33. T. Šáfr , 50. M. Štrbík .
Hráči zápasu: V. Šorm - M. Štrbík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Myška Roman - RŮŽIČKOVÁ Karolína, SALAVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Kněžice jsou na domácí půdě silné, zápas zvládnou díky útočné kvalitě.

Tip: výhra domácích