0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Poděbrady vyplenil Všejany


Branky


8

Všejany se na úvod jara střetly s lídrem tabulky a naplno pocítily jeho sílu - přes ne zrovna nejhorší výkon prohrály 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Švára se prosadil ke konci půle

Do utkání hraného před výbornou návštěvou stovky diváků vstoupili lépe favorizovaní hosté. Vedoucí mužstvo soutěže dokázalo držet míč a v klidu kombinovat, domácí fotbalisti tak museli často únavně běhat bez balónu.

Záložníci a obránci domácích si však dobře hlídali své pozice a plnili defenivní povinnosti, což mělo za následek, že si hostující útočníci nedokázali vytvářet vyložené šance. Do rychlých protiútoků ani jiných přečíslení se totiž Poděbradští příliš nedostávali. S několika střelami, které nebyly příliš nebezpečné, si poradil brankář Lukáš Miech.

Právě domácí gólman však ve 37. minutě hrubě nezvládl odkop, čímž vybídl ke skórování po samostatném úniku hostujícího střelce Marka Šváru. Branka nečekaně inkasovaná v samém závěru prvního dějství snaživé domácí lehce rozhodila, znamenala pro ně ránu. Další gól však už do přestávky nedostali.

Poděbrady přidaly další tři góly

O poločase stáhl všejanský trenér Jan Truksa ze hry Patrika Nováka a nahradil jej Lubomírem Hofírkem. Vstřelenou brankou uklidnění Poděbradští vstoupili do druhé půle aktivně a v jejích prvních minutách spálili dvě velké šance.

Všejanští borci následně otevřeli hru a snažili se o vyrovnání. Po hodině hry však jeden z domácích obránců nedobře vypíchl míč hostujícímu útočníkovi, načež balón poslal do sítě svým druhým přesným zakončením Švára. Takřka okamžitě pak přišlo odpískání stndardní situace ve prospěch hostí. Z tohoto přímého kopu vstřelil krásnou branku na 3:0 výborně hrající Pavel Mišák.

Poslední branku zápasu vstřelil v 68. minutě po nedůrazu domácích mladý Maksim Nikulin.

Všejany se ještě neúspěšně snažily potěšit výbornou návštěvu vstřelenou brankou, ale šanci bojovmého Boušky brankář Hadvičák zlikvidoval nohou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Výsledek zápasu je pro nás krutý, rozhodně jsme nebyli herně horší takovým rozdílem. Co jsme hostům nabídli, to zužitkovali. V první půli jsme dobře bránili, ale dostali jsme gól do šatny, který značně ovlivnil utkání. Mrzí mě, že jsme výbornou návštěvu stovky diváků nepotěšili alespoň jedním gólem.




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - P. Bouška [-] , P. Novák [-] (46. M. Hanuš [-] ) , J. Náhlovský [-] (55. M. Štrbík [-] ) , l. Nastoupil [-] , M. Nápravník [-] (73. D. Říha [-] ) , L. Michl [-] (46. L. Hofírek [-] ) , J. Říha [-] , T. Šáfr [-] , J. Putorík [-] , L. Krupička [-]

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - J. Štítkovec [-] (76. R. Klípa [-] ) , M. Švára [-] (81. O. Znamínko [-] ) , J. Sekera [-] , M. Nikulin [-] , C. Hran [-] , J. Havrda [-] , F. Zelenka [-] , P. Mišák [-] , N. Ber [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 54. T. Šáfr - 65. J. Havrda , 88. P. Mišák .
Hráči zápasu: M. Švára .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBA Michal, KOŽEJ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

"Nečekám překvapení, favorizovaný Slovan zápas zvládne."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů