Souboj rezerv pro domácí


Branky


1

Report a video ze zápasu zaslal Vlastimil Blažek. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti od prvních minut

Video ze zápasu najdete ZDE.

 

Od úvodního hvizdu se domácí dostávali více na míč, ale oboustranně se fotbalovosti mnoho nedostávalo, protože se namísto fotbalových kouzel dostavovala fotbalová nepřesnost. Když už se jeden či druhý tým přiblížil brance soupeře, chyběla střela. Nervozita opadla přibližně v polovině prvního poločasu, kýženého ovoce v podobě gólu se ale týmy ne a ne dočkat. Až do předfinální fáze mančafty pracovaly téměř bezchybně, ale střelba na branky byla spíše ve formě pokusů. Těžko říci, zda šlo o neschopnost útočících hráců, nebo naopak výbornými obranami.

Po poločase se začalo střílet na branku

Ve druhé půli přišlo značné zlepšení. A první dvě obrovské šance měli hosté. Nejprve netrefili svatyni domácích, poté je vychytal domácí brankář. Fotbal začal být najednou nahoru dolů, a díky brance domácích, který přišel takřka z ničeho, získali domácí klid na kopačkách. O několik minut později ještě zvýšili na 2:0 a nebylo co řešit. V 87. minutě ještě rozhodčí udělil žlutou kartu jednomu z hostujících útočníků a o několik vteřin později nechybělo dlouho, aby jej vyloučil. Nakonec vše vyřešil velmi důraznou domluvou.

 

Na tomto zápase zaujala především lidskost hry. Myšleno tak, že hráči k sobě byli velice ohleduplní. V zápase se hrálo téměř bez faulů, a když už nějaký přišel, faulující se okamžitě omlouval. A faulovaný omluvu přijal. Jako když ve druhé půli po rohu srazil hostující útočník domácího brankáře, který se na útočníka velice zlobil. Ten se ale otočil a pokřikem se golmanovi omluvil, jež mávnutím a s úsměvem omluvu přijal.



Sestavy


SK Slavoj Osek B
P. Janeček [-] - K. Kučera [-] , J. Král [-] (46. P. Sojka [-] ) , M. Horský [-] , D. Doležal [-] , J. Mudra [-] , J. Sirůček [-] , J. Rýdl [-] , J. Čepelák [-] (46. K. Bělohlávek [-] ) , J. Kratochvíl [-] , T. Lukavský [-]


Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠPICL Jan - UNGR Vlastimil (N), PREJZEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 4. 2019 16:34
Hodnocení zápasu





Tabulka Z Skóre B
1 SK Tlustice B 11 51:16 24
2 TJ Drozdov B 11 49:31 24
3 Union Cerhovice B 11 32:24 19
4 Libomyšl 10 50:31 16
5 SK Horymír Neumětely B 10 42:32 14
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Vladimír Košťálek 22
2 Michal Mantlík 13
3 Ladislav Jirouch 12
4 Jan Volráb 11
5 Vlastimil Bláha 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 23 53,5% 1
2 Radek Hruška 19 39,6% 1
3 Vlastimil Blažek 13 46,4% 0
4 Venca Likeš 5 41,7% 0
5 Miroslav Liška 3 37,5% 0
Zobrazit celou tabulku