4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

26.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun B porazil v deseti hrající Neumětely


Branky


4

Jasná převaha favorita, avšak chyboval neustálou snahou se probít přehuštěným středem. Navíc brankář Vlastimil Bláha podal životní výkon. Po obrátce snaživý soupeř přidal a rezerva si koledovala o vyrovnání. Závěr však zvládla na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překonali hostujícího brankáře pouze jednou

Hosté odehráli utkání jen v deseti, preferovali hradbu šesti borců před šestnáctkou. V 10. minutě brankář Bláha zaškobrtnul při výkopu, ale zadáci mu pomohli na brankové čáře. Ve 13. minutě unikl Hrdlička v křídelním prostoru a prudký přízemní centr ze 2 metrů snadno dopravil do sítě Michal Novák 1:0. Postupně však Novák další šance, které běžně proměňuje zakončoval mimo zařízení. Ve 21. minutě utaženou střelu Krčmy z 20 metrů efektní robinsonádou zneškodnil brankář Bláha. Brankář poté rozesmutněl i Michala Nováka při jeho sólu.

Beroun B dal tři branky, ale plno šancí ještě vychytal hostující Bláha

Po přestávce tempo opadlo. V 51. minutě možnost Vávry ze 7 metrů vyrazil Bláha na roh. V 60. minutě si vysloužil domácí brankář Hůla žlutou kartu, když Romana Spoustu zkosil mimo šestnáctku. Profesorský fotbal Berouna pokračoval, naopak soupeř se více odhodlal k útočným výpadům. V 55. minutě po uličce Jar. Šebka se dostal do sóla Barták, brankář Hůla uchránil branku od pohromy. Z protiútoku chtěl Michal Novák z 16 metrů obstřelit Bláhu vysunutého na penaltě, ten konečky prstů odvrátil na roh. Hned po něm jedovatou střelu Michala Nováka u tyče skvěle brankář vyrazil. V 70. minutě po krátkém pobytu na hřišti nadějný Roman Pošmurný prokázal střeleckou pohotovost. Naběhl do křídelního prostoru a přes celou branku do opačného kouta zkušeně zavěsil 2:0. V 72. minutě byla k vidění nejhezčí akce utkání, kdy Grajcar vydláždil neuvěřitelně přesně uličku pro Michala Nováka a ten v sólu protrhl střeleckou smůlu a do „pytlíku“ 3:0. V 80. minutě Slabý ze 6 metrů nepropálil dobře postaveného brankáře. Poté chtěl Grajcar ze 7 metrů technicky k tyči, brankář vytáhl obdivuhodný zákrok. V 88. minutě neodkopli obránci snadnější míč a L. Vávra z bezprostřední blízkosti trefil na 4:0. Utkání se vydařilo trojici rozhodčích Sekerka – Juppa, Veverka.

U domácích podali nejlepší výkon Hrdlička, Miloš Novák, Krčma. U poražených bezkonkurenční brankář Bláha, dařilo se i Jar. Šebkovi a Tůmovi.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - P. Vopěnka [-] , L. Vávra [-] , V. Hrdlička [-] , M. Novák [-] , M. Novák [-] (77. M. Langhans [-] ) , T. Kraus [-] (67. R. Pošmurný [-] ) , R. Grajcar [-] , M. Krčma [-] , O. Slabý [-] , M. Havlíček [-]

SK Horymír Neumětely
V. Bláha [-] - L. Konopásek [-] , M. Kocman [-] , L. Tůma [-] - V. Bláha [-] , V. Košťálek [-] , J. Laštovička [-] , J. Barták [-] - J. Šebek [-] , R. Spousta [-] - J. Konopásek [-]

ŽK: 60. M. Hůla - 77. J. Laštovička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - JUPPA Lukáš, VEVERKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: David Spousta
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 4:1.

Tip: výhra domácích