Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:15

26.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová byla v Jáchymově velmi produktivní, ale neveze ani bod, domácí Morstein nastřílel čtyři góly


Branky


4

Čechie již třetí zápas po sobě prohrávala ve třetí minutě, tentokrát obdržela dokonce dvě branky do páté minuty, kdy soupeř začal v deseti. Nakonec zásluhou kanonýra Morsteina vše obrátila ve vítězný konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová již v 5. minutě vedla o dvě branky

Březová se za poločas dostala třikrát na půlku soupeře a vedla 3:0, tomu se říkám produktivita. Domácí budíček trval hodně dlouho.

Ve 2. minutě brankář s obtížemi vyrazil střelu D. Spousty a Míčka dorazil na správné místo 0:1. Poté Havel nastřelil tyč. V 5. minutě si Míčka zaběhl za obránce a sólo suverénně proměnil 0:2. Ve 25. minutě se opřel D. Spousta opřel do míče z 20 metrů a brankář neuspěl 0:3. Ve 37. minutě unikl Morstein po levém křídle, obešel brankáře a z úhlu 1:3. Ve 41. minutě připravil Stárek příležitost pro Morsteina, jenž po zemi snížil na 2:3.

Čechie zvládla zápas otočit

Po změně stran si Čechie vytvořila řadu brankových možností a zužitkovala alespoň čtyři. V 56. minutě převzal míč u rohu šestnáctky Morstein, podíval se kde stojí brankář a k tyči 3:3. V 58. minutě Spurný vymyslel oblouček přes brankáře a Morstein s míčem došel do branky 4:3. V 79. minutě připravil Patera ideální centr na Havla, který šel neohroženě do souboje a koníčkem zařídil 5:3. V 88. minutě zahrál Patera chytře rohový kop pod břevno a Odeesho Yaqo hlavou uzavřel brankové konto.

U vítězů měl výbornou střeleckou mušku Jan Morstein u poražených vynikli David Spousta a Lukáš Míčka.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na webu Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Potřetí za sebou začátek jak z nejčernějšího snu. Přestože se oba soupeři před časem kvůli „žízni“ domluvili, že zápas sehrají již v sobotu dopoledne, oba lepili sestavu na poslední chvíli. Březová, která nastoupila do utkání pouze s deseti borci, ale stačila v oslabení během pěti (!) minut dvakrát skórovat a těsně po doplnění počtu ve dvacáté minutě skórovala dokonce potřetí! Zápas v úmorném vedru skončil, oba soupeři si poté shodně oddechli, že skončila i celá sezóna, která se probírala ještě v pozdních nočních hodinách.




Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
J. Křemen [-] (26. Z. Merhout [-] ) - M. Krákora [-] , J. Havel [-] , Y. Odeesho [-] - L. Spurný [-] , R. Vávra [-] , J. Červenka [-] , T. Frydrych [-] , M. Stárek [-] , L. Patera [-] - J. Morstein [-] -

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Novák [-] , M. Košťálek [-] (76. Z. Vokáč [-] ) , D. Pavlík [-] , M. Müller [-] , R. Sitta [-] , J. Beneš [-] , P. Dupač [-] , J. Kadlec [-] (62. J. Žák [-] ) , L. Mička [-] , D. Spousta [-]

ŽK: 22. M. Krákora , 78. J. Morstein - 43. J. Beneš , 43. M. Košťálek , 63. P. Dupač , 78. D. Novák .
Hráči zápasu: J. Morstein - L. Mička , D. Spousta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Červenka Martin - ŠPICL Jan, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: David Spousta
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 5:2.

Tip: výhra domácích