2:2
(0:2)
13. R. Klička (p.)
32. M. Porsch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trubín po výborné první půli veze z Neumětel bod


Branky


46. J. Šebek , 51. M. Vršecký - 13. R. Klička (p.) , 32. M. Porsch
3

Zápas rozdílných poločasů. První polovinu Trubín jasně lepší a mohl si vypracovat větší brankový rozdíl, tak v tom druhém hosté totálně prospali začátek a o své vedení přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměňovali své šance

Domácí pojali úvod zápasu dost opatrně, Trubín byl aktivnější a byla znát po delší odmlce účast Jiřího Kličky. Již ve 13. minutě po nedovoleném zákroku na sebe proměnil Radek Klička penaltu 0:1. Obávaný útočník Šemíků Rom. Spousta měl dva slibné pokusy, ale vždy překopl. Ve 32. minutě po pěkné narážečce Michal Porsch zatáhl míč po levé straně, narazil si s R. Kličkou a pod padajícím brankářem skóroval na 0:2. Ve 37. minutě se nechal R. Spousta vystřídat, to na druhé straně nastal problém při odstoupení zraněného Petráše. Hosté měli zápas pod kontrolou, domácí stále zalezlí, poločas mohl klidně skončit za stavu 1:5.

Neumětely dokázaly vyrovnat

Do druhého poločasu jakoby nastoupily úplně jiné týmy, Trubín zcela prospal začátek. Hned ve 46. minutě propadl dlouhý míč, který obrana nedokázala odvrátit, před brankářem se objevil sám Jaroslav Šebek a snížil technickou střelou, když si počkal na pohyb brankáře. V 51. minutě bylo dokonce srovnáno, neboť po rohovém kopu se k míči dostal Vršecký, otočil se s ním a „klasickou šmudlou“, která prošla mezi pěti hráči zařídil 2:2. Poté nastala herní křeč, hra se odbývala od jednoho vápna k druhému. Přece jen blíže k vstřelení branky byli hostí, ale Gracias tutovku neproměnil.

U domácích zahrál dobře stoper Laštovička, dařilo se Vršeckému. Soupeř stavěl hru na R. Kličkovi, J. Kličkovi a J. Porschovi.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - M. Kocman [-] , L. Tůma [-] , O. Pešta [-] - V. Bláha [-] (56. J. Šebek [-] ) , V. Košťálek [-] , J. Laštovička [-] , M. Vršecký [-] - R. Spousta [-] (37. J. Plot [-] ) , J. Šebek [-] , K. Hejduk [-]

TJ FC Freyburg Trubín
J. Váca [-] - J. Kalina [-] , V. Vlček [-] , M. Porsch [-] , M. Novák [-] - D. Rajtr [-] (76. M. Šlégr [-] ) , J. Klička [-] , R. Klička [-] , J. Porsch [-] , O. Petráš [-] (30. J. Gracias [-] ) , M. Blaha [-] -

ŽK: 67. V. Košťálek , 89. J. Plot - 64. J. Klička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - BICAN Josef, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Uksa
Tip experta: výhra hostů

Zde se projeví zkušenost trubínského mužstva.

Tip: výhra hostů