Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 14:00

25.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vysoko porazila Stašov i díky uzdravenému Davidu Spoustovi, který zaznamenal čtyři branky


Branky


3

Divoký výsledek i fotbal, Březová díky rozdílovému hráči Davidu Spoustovi soupeře přestřílela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míčka obstaral první gól hlavou, Spousta dal hattrick

Vedoucí branka Míčka přišla v 18. minutě, kdy po rohovém kopu naběhl a hlavou k tyči uklidnil tým 1:0. Ve 26. minutě po dlouhém nákopu Müllera se na vápně uvolnil Spousta a k tyči 2:0. Po chvíli soupeř vymyslel rychlé přečíslení, kdy Podhorník na Langra, jenž prostrčil T. Eichenmannovi, který z 15 metrů napnul síť 2:1. Ve 36. minutě si Spousta pěkně zpracoval dlouhý pas Dupače, přeloboval Kuličku i brankáře a pod břevno parádně 3:1. Ve stejné minutě zaspala obrana, nezareagovala na rychlou rozehrávku standardky a T. Eichenmann dloubl přes brankáře 3:2. Ještě ve 42. minutě připravil Sitta pro Spoustu, ten se v podobných situacích neplete 4:2.

Přestřelka pokračovala i ve druhé polovině, Vopršál dostal červenou

Hosté vystřídali brankáře a Lhoták se hned uvedl, když zlikvidoval velké šance Bartáka i Spousty. V 55. minutě obdržel od Kadlece Spousta pas do pokutového území a v pádu rybičkou 5:2. V 69. minutě se zrodila chyba na půlce, ztrátu míče využil brejkem Langr, následovala klička brankáři a do prázdné svatyně 5:3. V 75. minutě si Pavlík pohotově zpracoval přihrávku kolenem a k tyči se nemýlil 6:3. Po chvíli se dobře orientoval mezi obránci Barták a pečetil stav 7:3. Utkání pokazil hrubým nesportovním chováním domácí Vopršál a v době střídání byl vyloučen.

U Březové přece jen povolilo zraněné tříslo Spoustovi a bylo to hned patrno na špičkovém výkonu. Pomohl i návrat Dupače, jenž držel obranu. U Stašova má trvale dobrou jarní fazonu Tomáš Eichenmann a v druhém poločase příkladně bojoval Podhorník.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Utkaní jsme pojali jako boj o osmou příčku a myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. V utkání převládal útok nad obranou a brankáři měli o zábavu postaráno. Opět se ukázalo, jaká síla je, když je David Spousta zdráv v utkání jednoznačně nejlepší hráč. Na závěr bych chtěl pogratulovat našemu Mičkovi že po dlouhých 2,5 letech rozvlnil sít za brankářem soupeře. Nejlepší hráči Spousta, Míčka u hostů Podhorník a Eichenmann.




Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - M. Müller [-] (65. D. Pavlík [-] ) , R. Sitta [-] , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] (82. P. Vokáč [-] ) , P. Dupač [-] , J. Kadlec [-] , M. Barták [-] , D. Vopršál [-] (76. D. Novák [-] ) , L. Mička [-] (87. M. Košťálek [-] ) , D. Spousta [-]

TJ Stašov
J. Čermák [-] (46. R. Lhoták [-] ) - P. Vyžďura [-] (46. A. Kučera [-] ) , L. Lojek [-] (84. M. Fast [-] ) , M. Langer [-] , J. Malý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , M. Fiala [-] , O. Kulička [-] (80. K. Roztočil [-] ) , R. Halák [-] (58. F. Vodička [-] ) , O. Podhorník [-]

ŽK: 21. M. Barták , 58. J. Beneš , 73. D. Vopršál . ČK: 76. D. Vopršál .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Uksa
Tip experta: remíza

U zápas sousedních týmů v tabulce předpokládám opatrný fotbal s minimem branek.