1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlustice po výhře v Broumech slaví postup do I.B třídy


Branky


4

Průběh utkání neodpovídal tomu, že hrají týmy z opačných pólů tabulky. Broumy kladly odpor a Tlustice musela hrát naplno. Vyplatilo se jí to, neboť odměnou byla výhra a oslava postupu do I.B třídy hned na hrací ploše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Badarau po hezké akci zvyšoval na rozdíl dvou branek

Broumy postrádaly pět hráčů z vítězné sestavy proti Karlštejnu, naopak poprvé nastoupil Novotný dříve Dobříš a Višňová. Hned ve 2. minutě po akci Novotného vykopával z brankové čáry J. Ungr. Ve 12. minutě po dlouhém nákopu Vlacha dorážel v malém vápně nepatrně mimo Novotný. Klasické nedáš, dostaneš přišlo hned v 15. minutě, kdy trestný kop J. Ungra z 28 metrů byl nádherně utažený a skončil u tyče 0:1. Po chvíli Badarau z 12 metrů udeřil, ale pěkný zákrok vytáhl Šmejkal. Vzápětí se opět brankář Šmejkal vyznamenal při možnosti Jelena. K vidění plno nebezpečných akcí Tlustice, která prokázala velkou sílu v útočné fázi. Ve 29. minutě po centru Kecksteina hlavičkoval zblízka Jelen nad. Poté po kličkách Kecksteina a Badaraua v malém vápně zachraňoval na brankové čáře Mácha. Ve 37. minutě zakončil z 6 metrů Badarau, brankář zabránil nohou jisté brance. Ve 42. minutě nabídli hosté nejhezčí akci utkání, míč zatáhl v křídelním prostoru Keckstein a od lajny připravil pro Badaraua, jenž z 6 metrů k tyči nedal brankáři šanci 0:2.

Tlustice si výhru pohlídala

Druhý poločas začaly lépe Broumy, po centru Vlacha nůžkami přes hlavu Novotný minul těsně z malého vápna branku. Ve 49. minutě po chybné rozehrávce obránce střílel Bureš a brankář Červenka zachránil. Ten svůj tým podržel i při dlouhém pasu Vlacha do pokutového území. Vrcholem tlaku domácích byla 60. minuta, kdy trestný kop z 18 metrů exportně provedl Spousta a bylo 1:2. Jenže v 62. minutě se zrodila další pohledná akce po ose Bláha, Keckstein a ze 2 metrů dorazil Jirouch – 1:3. V 72. minutě po vzorné přihrávce Bartoše z 7 metrů překopl Jelen. Poté výživná střela Kecksteina z 30 metrů pod břevno se stala kořistí brankáře. V 81. minutě výborně zatáhl akci po křídle Volráb a z 12 metrů k tyči zakončil Lenkvík 1:4. Lenkvík předvedl v tomto duelu dlouho nevídaný výkon, prokázal neskutečnou pracovitost a technicky převyšoval všechny aktéry na hřišti. V závěru připravil Lenkvík loženku pro Volrába, brankář vytěsnil na roh.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ Broumy
A. Šmejkal [-] - J. Čermák [-] , D. Novotný [-] , M. Bureš [-] , L. Zmrzlý [-] , D. Spousta [-] , U. Suček [-] , M. Štochl [-] , M. Knoll [-] (67. O. Novák [-] ) , M. Vlach [-] , M. Mácha [-]

SK Tlustice
J. Červenka [-] - S. Badarau [-] (58. L. Jirouch [-] ) , P. Bláha [-] , M. Říha [-] , O. Šoch [-] (55. S. Souček [-] ) , L. Lenkvík [-] , M. Jelen [-] , O. Bartoš [-] , J. Ungr [-] (63. J. Volráb [-] ) , J. Keckstein [-] , P. Jirovský [-]

ŽK: 41. L. Zmrzlý - 41. J. Ungr , 90. L. Jirouch .
Hráči zápasu: D. Novotný , M. Mácha - L. Lenkvík , J. Keckstein .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MARX Ivan - JUPPA Lukáš, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tlustice si jasně poradí s Broumy

Tomáš Štveráček

Expert: Martin Košťálek
Tip experta: výhra hostů

Tlustice potvrdí roli favorita.