Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zasloužená dělba bodů v Neumětelích


4

Zajímavý souboj do poslední minuty, hraný nadoraz, ale naprosto férově. Nakonec asi zasloužená dělba bodů i když Šemíci měli více ze hry. Domácí postrádali Vršeckého, soupeř bez sedmi dlouhodobě zraněných a k nim se přidali Paluska a Vydra kvůli zájezdu firemní jedenáctky Kostalu do Španělska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Helebrant nedal hlavou Hlavínovi šanci

Od začátku Cembrit preferoval opatrnou, zataženou hru pouze s jediným útočníkem Petrem Dřevěným, který nastoupil po dlouhých šesti sezonách /dříve Svatá/. Překvapivě si vedl dobře a zaměstnal celou obranu. První ohrožení branky, a to ještě symbolické bylo ve 26. minutě po střele Helebranta do náruče Hlavína. Ve 28. minutě po pěkné akci R. Spousty se ocitl osamocený Bláha v pokutovém území, ale z 9 metrů překopl branku. Ve 40. minutě vybojoval Dřevěný přímý kop, ze 45 metrů jej rozehrál Větrovec a Helebrant na úrovni penalty neuvěřitelně prudce trknul palicí k tyči 0:1. Ve 42. minutě po rychlém úniku Dřevěného zakončoval Větrovec z šestnáctky nepatrně mimo šibenici.

Hejduk hned ve 48. minutě vyrovnal umístěnou střelou k tyči

Po změně stran na branku „z kopce“ domácí vyvinuli konečně větší tlak. Ve 48. minutě využili nedůsledný odkop zadáků a Hejduk z 18 metrů žádnou velkou pumelicí, ale umístěním k tyči překvapil brankáře 1:1. Po chvíli trestný kop z ideální vzdálenosti 17 metrů poslal Šťastný pouze doprostřed branky. V 52. minutě se zrodilo nečekané, Větrovec přenesl míč na opačné křídlo, Dřevěný obešel obránce a z úhlu v malém vápně propálil brankáře 1:2. O chvíli později J. Šebek zakončoval z 18 metrů přes hradbu těl, brankář jen kontroloval střelu mířící decimetry mimo tyč. Nejméně třem hráčům hostí začali „brát křeče“, obrana pod trvalým tlakem zblokovala řadu střel v pokutovém území. V 60. minutě z hranice šestnáctky Laštovička vypustil trestný kop nad břevno. V 62. minutě z ojedinělého brejku unikl David a z očí do očí vyběhnuvšímu brankáři Hlavínovi zakončil sotva metr od tyče. Neumětely pokračovaly v zahazování slibných šancí, když netrefily branku. Až v 76. minutě po faulu, nefaulu dostalo domácí mužstvo možnost zahrát trestný kop z 16 metrů, dlouhá zeď brankáři nepomohla, navíc zůstal stát spíše uprostřed a Košťálek šikovnou střelou vyrovnal.

U Neumětel zahrál dobrý zápas Košťálek i Tůma. U Cembritu stoper Malý a „novic“ Dřevěný.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš

SK Cembrit Beroun



Ohlasy k zápasu



Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Připadám si jako „okresní plačka“, nechápu jak toto torzo málem vyhrálo. Před utkáním bych bral naši prohru pod pět branek. Potvrdilo se, čím více chybí hvězd a tým je doslova spráskaný, tak ostatní hráči se více semknou a zabojují. Dále mě utvrdilo, že úroveň fotbalu jde stále dolů, přece není možné, aby hráč, který šest let nekopne do míče zachránil mužstvo.



Sestavy


SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - L. Konopásek [-] , O. Pešta [-] - J. Barták [-] (84. J. Konopásek [-] ) , V. Bláha [-] , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] - J. Šebek [-] , K. Hejduk [-] - R. Spousta [-]

Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - P. Dřevěný [-] (54. L. David [-] ) , J. Klier [-] (79. M. Krumholz [-] ) , O. Uksa [-] , M. Novotný [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , M. Větrovec [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 58. R. Beňo , 75. T. Veselý .
Hráči zápasu: V. Košťálek , L. Tůma - J. Malý , P. Dřevěný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas týmů že spodu tabulky

Tomáš Štveráček

Expert: Martin Košťálek
Tip experta: remíza

Očekávám tuhou bitvu s malým množstvím gólů.