Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 14:00

23.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trubín nasázel Březové šest branek


Branky


4

Jednoznačný průběh proti odevzdanému soupeři, většina odborníků čekala větší odpor, ale ten se ani náhodou nekonal. Březová se zmohla pouze na nakopávání dlouhých míčů, jediné měřítko snesl D. Spousta, byl však jako sám voják v poli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům pomohla branka již ve 3. minutě

Domácí bez brankáře Košťálka s obráncem Šobkem v brance, soupeř bez Křesťana a Brodana. Hodně pomohla rychlá úvodní branka z 3. minuty, kdy Petráš prostrčil ideálně do uličky Vokáčovi, který mezi nohama brankáře 0:1. Další branky byly téměř jako přes kopírák. Pohledné kombinace až do pokutového území, brankář byl ponechán na pospas, a to ještě několik možností zlikvidoval. Stav do poločasu na 0:3 zajistila kombinace na ose J. Porsch, Rajtr a Vokáč do prázdné branky.

Branku dal i náhradní brankář Váca

Trubín se trošku mizérii soupeře přizpůsobil, stejně stačila poklidná hra na další tři brankové zákusky. Raritou byla závěrečná branka, kdy po krátkém pobytu na hřišti, náhradní brankář Váca postupoval sám na branku a suverénně proměnil, na rozdíl od podobných možností spoluhráčů.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Bohužel nám chybělo několik hráčů a někteří hrají i se zraněním, ale to nás vůbec neomlouvá, protože naše výkony jsou založené na bojovnosti a tu jsem u nás vůbec neviděl. Trubín jasně lepší ve všech směrech a u jednoho hráče se musím zastavit Radek Klička, to je hráč, který nemá v okrese co dělat, je to Pan fotbalista je radost se na něj koukat i když je to soupeř bravo.




Sestavy


SK Březová – Bzová
P. Šobek [-] - M. Müller [-] , D. Spousta [-] (68. D. Novák [-] ) , D. Vopršál [-] (33. M. Todorov [-] ) , D. Pavlík [-] (85. M. Košťálek [-] ) , M. Barták [-] , L. Mička [-] , J. Beneš [-] (61. P. Vokáč [-] ) , T. Lorenc [-] , J. Kadlec [-] (80. J. Žák [-] ) , P. Dupač [-]

TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - M. Porsch [-] (64. M. Šlégr [-] ) , M. Novák [-] , V. Vlček [-] , J. Kalina [-] - J. Porsch [-] , D. Rajtr [-] , R. Klička [-] , M. Blaha [-] (85. R. Pos [-] ) , O. Petráš [-] (33. J. Gracias [-] ) - D. Vokáč [-] (80. J. Váca [-] ) -

ŽK: 5. D. Vopršál , 40. M. Barták , 55. J. Beneš .
Hráči zápasu: D. Vokáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - JUPPA Lukáš, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Březová i přes prohru v minulém zápase s Drozdovem v domácím zápase porazí Trubín.

Tomáš Štveráček

Expert: Martin Košťálek
Tip experta: výhra domácích

Po ztrátě v Drozdově a snad se Spoustou v sestavě budeme chtít doma bodovat naplno.