3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pichlík režíroval výhru domácího Drozdova


Branky


23. J. Pichlík , 67. V. Štochl , 73. J. Pichlík (p.) - 49. P. Šobek , 53. P. Šobek
4

Dlouhé série obou týmů skončily, u Drozdova vítězně a u hostí prohrou. Březová bez tří hráčů základu vytěžila z minima maximum, nejvíce jí chyběl D. Spousta. Naopak Drozdov poprvé na jaře v nejsilnějším složení. Útok za útokem se valil na brankáře Košťálka, který si opravdu zachytal. Domácím režíroval mistrně hru Pichlík a vzadu Větrovský zastavoval veškerou snahu soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pichlík skóroval do odkryté branky

Ve 23. minutě zahrával přímý kop Dupač, nikdo míč nezískal, naopak následoval rychlý protiútok. Zatáhl jej A. Vodička až na malé vápno a ideálně připravil pro nabíhajícího Pichlíka, jenž do odkryté branky 1:0. Tlak domácích narůstal a ve 35. minutě pálil pod břevno Pichlík, brankář Košťálek zachránil. Březová si nic zásadního nevypracovala.

Šobek otočil skóre, ale Drozdov se nevzdal

Hostům se však povedlo střídání a příchod Šobka. Ve 49. minutě po autovém vhazování zatáhl míč k rohovému praporku Míčka, přízemní centr u přední tyče Šobek šikovně prodloužil na 1:1. Branka povzbudila hosty a převzali taktovku, více napadali obránce. V 53. minutě se to vyplatilo Šobkovi, který využil nepřesnou malou domů na nerovném, tvrdém terénu a z úhlu 1:2. Drozdov prokázal velké sebevědomí, v náporu Pichlík nastřelil břevno. Poté ještě vysunul do sóla A. Vodičku, ale neuspěl na brankáři. I útok Štochla brankář odvrátil špičkou kopačky na tyč. V 67. minutě již Štochl samostatný nájezd proměnil 2:2. Hosté nedokázali podržet balon ani bránit útočnou snahu domácích. V 73. minutě vykličkoval Pichlík dva soupeře a obránce ve zmatku zahrál rukou, nařízenou penaltu bezpečně proměnil Pichlík 3:2. Přestože na brankové šance by odpovídal výsledek 8:3, mohlo být v 88. minutě vyrovnáno. Unikl Míčka, přetažený centr směřoval na roh malého vápna a odtud neobsazený Šobek hlavičkoval nepatrně vedle.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu



SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Bohužel před utkáním jsme přišli o nejlepšího hráče Březové Davida Spoustu a na utkání to bylo hodně znát. Drozdov byl jasně lepší a zaslouženě vyhrál. Můžeme jen děkovat našemu brankáři za fantastický výkon jinak jsme odjeli s debaklem. U Drozdova výborný výkon Pichlík a Větrovský u nás Košťálek a střelec Šobek.



Sestavy


TJ Drozdov
V. Krafek [-] - A. Větrovský [-] , J. Pichlík [-] , R. Přidal [-] , V. Štochl [-] (90. P. Jedlička [-] ) , A. Vodička [-] (54. F. Švarc [-] ) , O. Otradovec [-] , V. Vodička [-] , M. Spurný [-] , M. Voráček [-] (20. J. Zelenka [-] ) , F. Kovařík [-]

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Pavlík [-] , M. Barták [-] , L. Mička [-] , P. Šobek [-] , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] (88. M. Košťálek [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Dupač [-] , J. Malý [-] , R. Sitta [-]

ŽK: 72. J. Kadlec , 82. J. Beneš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: remíza

Březová je na jaře fenomenální, v Drozdově to však bude mít těžké.