1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov po mizerném výkonu odevzdal body Trubínu


Branky


34. M. Vlček - 39. D. Vokáč , 49. P. Brodan , 63. M. Blaha , 78. M. Porsch
5

Jáchymov zaslouženě odevzdal všechny body soupeři, hrál pomalý fotbal, bez jiskry, nasazení s žalostnými přihrávkami. Z očekávaného boje, který vždy tento duel přináší se stal pouťák pro Trubín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie bez svých střelců byla bezradná

Čechie bez svých elitních střelců Morsteina a Žaluda bezradná. Poločas byl ještě vyrovnaný, přece jen více šancí měli hosté. Paradoxně šel ve 34. minutě Jáchymov do vedení, centr Kroba dobře trefil hlavičkující Vlček. Hned ve 39. minutě zatáhl po pravé straně míč Novák a ideálně připravil před branku pro Vokáče 1:1.

Radek Klička musel střídat pro zranění

Do druhého dějství již nenastoupil pro zranění Radek Klička. Na výkonu hostí to překvapivě nezanechalo žádnou stopu, spíše naopak. Ve 49. minutě vybojoval míč Jakub Porsch, pronikl do pokutového území a neobsazený Brodan pohodlně skóroval. Domácí vytáhli dopředu Spurného a tím nastal v obraně den otevřených dveří. V 63. minutě si obránce šlápl u rohového praporku na míč, převzal jej Blaha a šikovně prostřelil u tyče brankáře na 1:3. Nutno dodat, že brankář Merhout jediný snese hodnocení, neboť zabránil určitě třem nebo čtyřem brankám. V 66. minutě oslabil vyhrávající tým Martin Novák, když nedohrál pro druhé napomenutí. Tým to nepoznamenalo a v 78. minutě z brejku proměnil samostatný únik Michal Porsch.

Hru v druhém poločase oživil příchod Daniela Rajtra.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

 

Komentář si také můžete přečíst na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Čechie nastoupila do nedělního zápasu nekompletní a s vědomím, že za další tři dny (středa - 15. 5. v 17 hodin) vycestuje do Trubína k pohárovému semifinále ... Soupeř byl od úvodních minut pohyblivější a Merhout se rozhodně nenudil. Byl však pozorný a dlouhé minuty z branky pouze sledoval marnou snahu svých spoluhráčů dostat se na dostřel trubínské branky.




Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , M. Stárek [-] , Y. Odeesho [-] , J. Havel [-] - J. Červenka [-] (72. L. Patera [-] ) , R. Vávra [-] , J. Krob [-] , L. Spurný [-] , T. Frydrych [-] - M. Vlček [-] (51. K. Pecha [-] ) -

TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - M. Novák [-] , V. Vlček [-] , R. Křesťan [-] , J. Kalina [-] - O. Petráš [-] (82. M. Šlégr [-] ) , R. Klička [-] (46. D. Rajtr [-] ) , M. Blaha [-] (74. M. Porsch [-] ) , J. Porsch [-] - P. Brodan [-] (86. J. Svatý [-] ) , D. Vokáč [-]

ŽK: 31. L. Spurný , 41. M. Krákora , 71. K. Pecha , 89. M. Stárek - 30. M. Novák . ČK: 66. M. Novák .
Hráči zápasu: D. Rajtr , R. Křesťan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Červenka Martin - ŠPICL Jan, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Na podzim sice Trubín vyhrál 5:1, ale v posledních zápasech se Čechii daří a navíc neinkasuje. Doma si vítězství vzít nenechá.