Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neumětely nadělily Broumům pětku


Branky


5

Důležité utkání pro domácí celek. Broumy se už asi od poslední příčky neodpoutají, ale Neumětely mají stále šanci na lepší umístění. Zápas skončil jednoznačně pro domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

J. Šebek dal dvě branky za dvě minuty

Na podzim právě Broumy porazily Neumětely a byla to jejich jediná výhra. Doma však zápas o „šest“ bodů lépe zvládly domácí, kteří postupně přidávali branky. Po dvaceti minutách se trefil V. Košťálek a J. Laštovička. Dále za zmínku stojí 42. a 43. minuta, když se v obou trefil J. Šebek – 4:0 a bylo už rozhodnuto.

Vedení potvrdil K. Hejduk

Druhý poločas si Neumětely počínaly dobře a nenechaly zápas dojít k nějakému překvapení. V 60. minutě přidal pátý gól K. Hejduk a Broumy si odvezly neslavného bůra.

V příštím kole Neumětely čeká Chyňava. Broumy hrají doma s Karlštejnem.



Ohlasy k zápasu


SK Horymír Neumětely
SK Horymír Neumětely: Pro naše družstvo tohle byl v podstatě nejdůležitější zápas. Hrálo se tzv. o šest bodů. Ty připadly nám, a to celkem jednoznačně. Všech 5 branek bylo vcelku rovnoměrně rozložených do průběhu utkání. Kluci snad znovu nalezli chuť hrát fotbal. V posledních třech utkáních to dokazují, čehož si velice ceníme.




Sestavy


SK Horymír Neumětely
K. Hlavín [-] - L. Konopásek [-] (62. J. Barták [-] ) , O. Pešta [-] , M. Kocman [-] - V. Bláha [-] (70. J. Spousta [-] ) , V. Košťálek [-] , L. Tůma [-] , J. Laštovička [-] , M. Vršecký [-] - J. Šebek [-] , K. Hejduk [-] -

TJ Broumy
J. Kopic [-] - J. Čermák [-] , L. Spurný [-] , L. Jirásek [-] , M. Štochl [-] , D. Spousta [-] , J. Čermák [-] (66. M. Knoll [-] ) , O. Novák [-] (56. L. Zmrzlý [-] ) , O. Lacina [-] , M. Vlach [-] , M. Karásek [-]

ŽK: 29. L. Konopásek , 87. L. Tůma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Pro Neumětely super zápas, který o dva góly zvládnou.