2:5
(0:3)
14. P. Ungr (p.)
29. P. Ungr
42. S. Badarau
57. P. Ungr
84. L. Jirouch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tlustice si přes zlepšený výkon odváží tři body z Karlštejna, za který musel nastoupit i jejich trenér


Branky


55. P. Kučera , 74. M. Čermák - 14. P. Ungr (p.) , 29. P. Ungr , 42. S. Badarau , 57. P. Ungr , 84. L. Jirouch
5

Zlepšený výkon Tlustice, ale soupeř nekladl velký odpor a utkání si prohrál už v prvním poločase. Hráčský materiál Karlštejna je hodně úzký, obětavě nastoupil trenér Václav Vyterna v požehnaném věku 55 let.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Ungr suverénně proměnil penaltu

Ve 14. minutě obrana zastavila průnik Badaraua jen za cenu faulu a penaltu suverénně proměnil P. Ungr. Ve 29. minutě se klasicky v křídelním prostoru uvolnil Jelen, přesně odcentroval a na přední tyči prudkou hlavičkou P. Ungr zvýšil na 0:2. Ve 42. minutě se obtočil na velkém vápně Badarau a technicky obstřelil brankáře 0:3.

Za domácí nastoupil i trenér Václav Vyterna

V druhé půli začali hosté až moc pohodově a vymstilo se jim to v 55. minutě, kdy P. Kučera pronikl otevřeným středem obrany a sólo úspěšně završil 1:3. Krátce poté uvolnil Lenkvík do vápna P.Ungra, jenž přes celou bránu 1:4. V 74. minutě domácí opět vylepšili výsledek nepříliš razantní střela Čermáka pronikla pod tělem brankáře do sítě. Další zápletku Tlustice nepřipustila, neboť v 84. minutě po průniku Volrába se zadařilo Jirouchovi 2:5.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Sestavu jsme opět lepili. Pomohl nám i trenér Václav Vyterna, který k mistráku nastoupil po více než třiceti letech. V závěru nám navíc odstoupili dva hráči pro zranění. Favorit rozhodl už v prvním poločase. Ve druhé části už se víceméně utkání dohrávalo. Naše situace na jaře není lehká, ale bojujeme každý zápas.




Sestavy


TJ Karlštejn
J. Humpolík [-] - M. Šaman [-] , M. Holeček [-] , V. Machulka [-] , R. Jung [-] , R. Gráz [-] , J. Soukup [-] , P. Kučera [-] , O. Cajthaml [-] (76. V. Vyterna [-] ) , M. Červený [-] , M. Čermák [-]

SK Tlustice
J. Červenka [-] - P. Ungr [-] (58. L. Jirouch [-] ) , O. Šoch [-] (67. S. Souček [-] ) , M. Říha [-] , L. Lenkvík [-] , M. Jelen [-] (49. J. Volráb [-] ) , S. Badarau [-] , J. Ungr [-] , O. Bartoš [-] , J. Keckstein [-] , P. Jirovský [-]

ŽK: 20. P. Kučera - 39. J. Keckstein .
Hráči zápasu: P. Ungr , S. Badarau .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - FRANC Michal, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Karlštejnu se na jaře nedaří tak, jak by mělo. Tlustice si odveze tři body.