2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 14:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Znatelně oslabený Cembrit uhrál proti Březové ještě přijatelný výsledek


Branky


5

Do poločasu dokázal Cembrit soupeři znepříjemnit hru, poté byla otázka kdy obdrží branku. Za všechno hovoří hra čísel, věkový průměr Březové 26 let, Cembritu 36 let. Domácím chyběl Dupač, Závodí postrádalo 6 nejlepších pro zranění a k tomu 5 hráčů ze sestavy proti Žebráku muselo do práce. Torzo ještě uhrálo přijatelný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydra nastřelil z 35 metrů tyč

Začátek byl dost opatrný, za zmínku stál jen centr Ličíka, který M. Novotný poslal ze 7 metrů nad branku Košťálka. Domácí zahrozili až v 17. minutě, ale stálo to zato, po rychlé křídelní akci Vopršála následoval přesný centr, ale Lorence zblízka vychytal Grygar. Ten se ještě vyznamenal po střele Bartáka z úrovně penalty. Všechny aktéry překvapil ve 29. minutě dalekonosnou střelou hostující Vydra, kterou z 35 metrů zastavila tyč. Před poločasem se Grygar blýskl při odvracení dvou pěkných střel Spousty z hranice šestnáctky.

Tlak Březové vyústil ve dvě branky

Po změně stran Březová vyvinula ještě větší tlak, vyústil ve vedoucí branku v 55. minutě. Střela z 18 metrů prošla houštinou hráčů, brankář ji sice vyrazil, ale dobíhající Lorenc ze 4 metrů napnul síť. Za chvíli Beneš dobře mířil k tyči, brankář Grygar zachránil. V 59. minutě při nevinné akci Vopršála se obráncům nepodařil odkop, hráč pokračoval do malého vápna a lehčí zakončení brankář podcenil a míč mu přeskočil nohu 2:0. V poslední čtvrthodině si slibnou příležitost vypracoval Spousta, hůře zakončil. V hustém dešti se hra rozdrobila častým střídáním a ukončení bylo vysvobozením.

 

U Březové se dařilo Spoustovi a Vopršálovi, u Cembritu byl nejlepší Vydra.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš

SK Cembrit Beroun



Ohlasy k zápasu


SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Na skvěle připraveným hřišti to byl asi náš nejhorší výkon na jaře, ale na druhou stranu kluci to odmakali a tři body vydřeli. Škoda, že soupeř nepřijel kompletní asi by to byl hezčí zápas, takhle jsme hráli asi co jsme potřebovali. V závěru bych rád popřál Cembritu k výročí založení a fanouškům, kteří je doprovází, jsou super.

Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Březové jsme umožnili pokračovat ve vítězném tažení. Přece jen jsem od ní očekával více. Když si vezmu, že nám v sestavě chybělo jedenáct hráčů, většina týmů by ani k zápasu neodjela. Loni chybělo několikrát maximálně 5 hráčů, ale to se hrála třetí třída. Nyní je situace kritická. Naštěstí nás držel brankář, kromě jedné chyby, ale bohužel to znamená branku, ostatní se mohou „kopat za uši“ a projde jim to. Musím poděkovat týmu, jak se s touto situací vypořádává.



Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - P. Šobek [-] (46. R. Sitta [-] ) , D. Vopršál [-] , M. Todorov [-] (85. D. Novák [-] ) , M. Barták [-] (63. D. Pavlík [-] ) , L. Mička [-] , D. Spousta [-] , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] , J. Kadlec [-] , J. Malý [-]

Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - F. Ličík [-] , R. Paluska [-] , M. Vydra [-] , M. Červenka [-] (46. P. Konopásek [-] ) , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] (72. O. Uksa [-] ) , R. Beňo [-] , M. Novotný [-] (72. J. Klier [-] ) , J. Schýbal [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 42. P. Šobek , 50. M. Barták , 87. J. Beneš , 89. D. Pavlík - 24. M. Novotný , 81. J. Schýbal .
Hráči zápasu: D. Vopršál , D. Spousta - M. Vydra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPICL Jan - HÁJEK Václav, JUPPA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Březová na jaře zažívá skvělý vstup. Podzimní zápas byl docela přestřelka. V zápase padne víc jak pět branek a radovat se budou domácí.