Březová přehrála domácího favorita ve druhém dějství


Branky


5

Oba týmy téměř v nejsilnějších sestavách. Březová pokračoval ve výborné vítězné jarní sérii. Bojovností a kolektivním pojetím hry přehrála domácího favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Dupač nechal vyniknout chyňavského brankáře Drekslera

Hned v úvodní minutě učinil Spousta první varování pro domácí obranu. Potom byl již vývoj podle not Chyňavy. Rychlými protiútoky trápila hostující zadáky. Dobrou možnost Hebedy vychytal brankář Košťálek. Ve 30. minutě byl posouzen zákrok na pronikajícího Bartáka jako penalta. Tradiční exekutor Dupač tentokrát nechal vyniknout brankáře Drekslera. Ve 35. minutě špatný odkop a ztrátu míče trestal Žáček a zařídil vedení 1:0.

Vopršál zařídil hezkou střelou vyrovnání

Ve druhé půli se hra přelévala z jedné strany na druhou. Sérii rohových kopů Chyňava nevyužila k brankovému vyjádření. V 67. minutě byl na začátku gólové situace Spousta, uvolnil Vopršála, který biliárovými doteky obešel obránce a v pokutovém území se hezky trefil na zadní tyč 1:1. Poté opět reflexivně zachraňoval po střele zblízka brankář Košťálek. V 80. minutě postupoval s míčem Spousta, jak říká pravidlo „když nevíš co s míčem, tak vystřel“ – opřel se do něho z 26 metrů, jeho dráha skončila pod břevnem 1:2. V 83. minutě zahrával z rohu velkého vápna přímý kop Beneš, hledal Spoustu, ten v malém vápně nezasáhl, ale zmátl brankáře a míč se zastavil až v síti 1:3. Poté v 87. minutě se Hebeda vyšlápl na protihráče a byl vyloučen.

U Březové se dařilo Vopršálovi, Benešovi, Košťálkovi.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu



SK Březová – Bzová
Petr Dupač, hráč: Vynikající utkání na krásně upraveným trávníku se spoustou šancí a famózním výkonem našeho brankáře Košťálka. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě díky naší bojovnosti jsme utkání otočili i když je pravda co říkali hoši v hospodě, že největší zásluhu mám já, když jsem odstoupil se zraněním tak to otočili musím jim za to poděkovat, protože jsem ještě neproměnil pokutový kop, přinesu nějaké dobré pití do kabiny. Na závěr bych chtěl poděkovat těm co nás pořád hejtovali, že do okresu nepatříme nebo, že jsme slaboučký. Dodáváte nám tím sílu díky. Ještě jsem chtěl k utkání pochválit výborný výkon rozhodčího Špiváka.



Sestavy


SK Chyňava
L. Dreksler [-] - A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] , L. Jelínek [-] (75. P. Petrbok [-] ) - D. Steiner [-] , J. Lorenc [-] , Z. Steiner [-] (55. M. Husák [-] ) , J. Čeřovský [-] , V. Vaněk [-] (60. R. Dóša [-] ) - - J. Hebeda [-] , N. Žáček [-]

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Vopršál [-] , M. Barták [-] (89. D. Novák [-] ) , L. Mička [-] , D. Spousta [-] , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] (67. D. Pavlík [-] ) , J. Kadlec [-] , P. Dupač [-] (60. M. Todorov [-] ) , J. Malý [-] , R. Sitta [-]

ŽK: 52. Z. Steiner - 67. M. Barták . ČK: 87. J. Hebeda .
Hráči zápasu: D. Vopršál , M. Košťálek , J. Beneš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - MARX Ivan, JUPPA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2019 10:07
Hodnocení zápasu
Tomáš Štveráček

Expert: Jan Malý
Tip experta: výhra domácích

Chyňavští doma neprohrávají a ani proti Březové tomu tak nebude.