4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jáchymov v kompletní sestavě rozstřílel oslabený Cembrit


Branky


1. M. Krákora , 55. T. Cihelka , 63. J. Morstein , 74. J. Schýbal (vl.)
3

Jáchymov se konečně sešel kompletní, navíc si premiéru odbyl Tomáš Cihelka (naposledy Hýskov). Naproti Cembritu chybělo neskutečných jedenáct hráčů, takže hrála stará garda. Nakonec výše porážky dost krutá. Nejlepší na hřišti byli berounští diváci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli už v první minutě po rohovém kopu

Ráz utkání určila probíhající první minuta, kdy ideálně zahraný rohový kop Krobem zakončil ze 4 metrů hlavičkující Krákora 1:0. Byla to studená sprcha. V 6. minutě Paluska z 12 metrů jen lehce prověřil Merhouta v brance. V 8. minutě sólový průnik Palusky z 8 metrů zlikvidoval bravurním zákrokem brankář. Cembrit zabral a hra se vyrovnala. Ve 25. minutě po hezké kombinaci následoval střílený centr Ličíka, jenže nepřesně jej v malém vápně zakončil volný Helebrant. Ve 33. minutě v pokutovém území zbytečně naivně Veselý podrazil Cihelku. Exekuce pokutového kopu se ujal Spurný, brankář Grygar skvělým zákrokem střelu k tyči zlikvidoval. Ve 36. minutě se brankář špatně dohodl při pouštění míče a Patera z 18 metrů překopl opuštěnou branku. Ve 39. minutě se Paterovi vydařil přetažený centr a hlavičkující Frydrych v náběhu z 6 metrů minul nepatrně šibenici. Poté obrana opět nechala Grygara na holičkách, jenž z úrovně penalty vychytal možnost Frydrycha. Ve 43. minutě zabránil brankář další jisté brance z kopačky Morsteina.

T. Cihelka vstřelil premiérový gól v dresu Čechie

Po změně stran v 55. minutě zabránil Grygar ve skórování při tutovce Morsteina, jenže dorážka Cihelky z 10 metrů znamenala jeho premiérový gól v dresu Čechie 2:0. V 63. minutě vymýšlel Veselý v malém vápně místo odkopu a Morstein jej připravil o míč. První zakončení opět brankář vychytal, na další dorážku ze 2 metrů neměl nárok 3:0. V 71. minutě střela namlsaného Morsteina olízla tyč. V 74. minutě zatáhl v křídelním prostoru akci Červenka a střílený centr v malém vápně Schýbal volejem poslal do vlastní sítě 4:0. Hostující obránci přesto vytrvale útočili, ale zároveň odkývali soupeři snadnou cestu k brance. V 81. minutě centr Veselého napálil Hampl z 6 metrů do brankáře Merhouta, dorážka se mu vůbec nepovedla. V samotném závěru přece jen hosté dvakrát napnuli síť, ale pro nepatrné postavení mimo hru, nebyly branky uznány. Utkání suverénně odřídil rozhodčí Radek Špivák.

 

U Jáchymova podal nejlepší výkon stoper Libor Spurný, u Cembritu hodně zachránil brankář Ondřej Grygar.

 

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš

SK Cembrit 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: S novicem v sestavě (po přestupu z Hýskova snad již uzdraveným T. Cihelkou), vstupovala Čechie do utkání proti berounskému Cembritu s touhou konečně naplno bodovat. Konečně jsme dokráčeli k prvním mistrovským jarním třem bodům.

Cembrit Beroun
Ivan Sýkora, vedoucí mužstva: Ve své více než čtyřicetileté funkcionářské kariéře nepamatuji takovou kalamitu se zraněním hráčů. Dala by se z nich postavit kompletní jedenáctka. Jinak toto torzo, kdy řada hráčů obula kopačky po víceleté přestávce si zasloužila za obětavý výkon a že vůbec nastoupili lepší výsledek. Jenže chybující obrana, která darovala soupeři polovinu branek mě hodně mrzí. Zvláštní kapitolou bylo jak po celý zápas neustále, ale slušně je povzbuzoval cembriťácký kotel fanoušků.



Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - Y. Odeesho [-] , M. Krákora [-] (77. M. Stárek [-] ) - T. Frydrych [-] , L. Patera [-] (46. J. Červenka [-] ) , L. Spurný [-] - J. Morstein [-] - T. Cihelka [-] (55. M. Žalud [-] ) , M. Vlček [-] , J. Krob [-] , J. Havel [-]

Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - D. Hampl [-] , R. Paluska [-] , M. Novotný [-] (56. L. David [-] ) , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , F. Ličík [-] (84. J. Schýbal [-] ) , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

ŽK: 61. M. Krákora - 33. T. Veselý , 51. J. Malý .
Hráči zápasu: L. Spurný - O. Grygar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - MARX Ivan, VLACHOPULOS Achileas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Opět si myslím, že se bude jednat o vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro domácí Jáchymov.